علت برقراری آتش بس 72 ساعته در سوریه چیست؟

پنج‌شنبه 17 تير 1395
11:40
علت برقراری آتش بس 72 ساعته در سوریه چیست؟ خبرنگار شبکه العالم علت برقراری آتش بس 72 ساعته در سوریه را توضیح داد.

" دارین فضل" خبرنگار شبکه العالم، درگزارشی از آخرین تحولات میدانی سوریه، با بیان اینکه گروه های مسلح تروریستی در سوریه همچنان به نقض آتش بس ادامه می دهند، افزود:« اعلام آتش بس 72 ساعته از سوی دولت سوریه، نشان دهنده حسن نیت دولت است و این آتش بس درراستای آتش بس های قبلی قرار دارد که گروه های تروریستی مسلح به آن پایبند نبوده اند».

 

 

خبرنگار العالم افزود:« فرماندهی کل ارتش و نیروهای مسلح سوریه، شروع آتش بس را از ساعت یک ظهر روز چهارشنبه ( 17 تیر) به مدت سه روز (72 ساعت) درهمه اراضی سوریه اعلام کردند».
دارین فضل در ادامه گفت که این آتش بس هم پیرو آتش بس های قبلی است که قبلاً درباره آن توافق شد و دولت سوریه به آن متعهد بود ولی گروه های تروریستی برخلاف دولت سوریه، بارها آتش بس را نقض کرده و این بار نیز مشخص نیست که به این آتش بس پایبند خواهند بود یا خیر.
خبرنگار العالم با اشاره به شهادت دو کودک درمنطقه الزهراء درحومه حلب درحمله خمپاره ای گروه های مسلح افزود: «شهرک البعث در القنیطره و نیز کفریا نیز هدف حملات خمپاره ای تروریست ها قرار گرفت».
گزارش خبرنگار العالم همچنین حاکی از آن است که نیروهای ارتش سوریه درعرض چند ساعت، سه حمله تروریست ها را خنثی کردند. یکی از این حملات  درمحور الصناعه در دیرالزور بود و دیگری حمله به مواضع ارتش در اطراف منطقه المبعوجه در حومه حماه، و سومی حمله به مواضع ارتش در ابوالعلایه در حومه حمص بود.
خبرنگار العالم گزارش داد در بیست و چهار ساعت گذشته، آتش بس 5 بار از سوی گروه های مسلح در حومه دمشق، لاذقیه و در شهر حلب، نقض شد که با این حساب، موارد نقض آتش بس از زمان اعلام برقراری آتش بس در سوریه از بیست و هفتم ماه فوریه گذشته (8 اسفند 94) به 754 مورد افزایش می یابد.

215-220

 

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: خودشان را با نفت ۳ رقمی تنبیه کردند!


امضای ۴ موافقتنامه و یادداشت‌تفاهم میان ایران و عراق


وزیر کشور وارد دهلی نو شد


عزیمت وزیر امور خارجه به قرقیزستان


پاسخ سپاه به حمله آمریکا به مسیر زائران اباعبدالله الحسین(ع)


وقوع یک عملیات ضدصهیونیستی در جنین؛ دستکم یک صهیونیست زخمی شده است


وزارت خارجه صدور مجوز استفاده آمریکا از پایگاه‌های انگلیس علیه ایران را محکوم کرد


عراقچی: مشکل ما با آمریکا میانجی نیست، رویکرد سلطه‌طلبانه آنها است


صنعا محاصره را برای کشتی‌های عازم عربستان، تنگ‌تر می‌کند +فیلم


تأکید بر روابط عمیق و تاریخی بین ایران و عراق در سفر فالح الزیدی به تهران


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت