امیرعبداللهیان:

عربستان با منافقین همکاری گسترده دارد

يکشنبه 20 تير 1395
07:40
عربستان با منافقین همکاری گسترده دارد "حسین امیرعبداللهیان" معاون سابق عربی و آفریقایی وزارت امورخارجه کشورمان تأکید کرد: نباید در روابط گسترده دستگاه امنیتی سعودی با منافقین بویژه در سال های اخیر تردیدی به خود راه داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، امیرعبداللهیان با اشاره به اظهارات "ترکی الفیصل" شاهزاده سعودی و رئیس سابق دستگاه اطلاعات عربستان در اجتماع سالانه حامیان گروهک منافقین در پاریس گفت: این اظهارات تایید می‌کند که  حمایت های گسترده مالی و امنیتی عربستان سعودی از تروریسم در همه اشکال ان همواره در دستور کار ریاض بوده است.
وی افزود: من موضوع تروریسم را در آخرین دیدارم با سعود الفیصل وزیر خارجه عربستان قبل از مرگ وی، و در اولین دیدارم با عادل الجبیر وزیر خارجه سعودی در حاشیه نشست وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی در جده با زبانی دیپلماتیک بیان کردم، و اضافه نمودم که امنیت مقوله‌ای به هم پیوسته و متعلق به کل منطقه است و نمی توان با استفاده ابزاری از تروریست ها کشورهای منطقه را ناامن کرد و عربستان را امن نگه داشت.
امیرعبداللهیان خاطرنشان کرد: خطای راهبردی ریاض مبنی بر کاربرد تروریسم در تحولات منطقه، ریاض و همه ما را در منطقه با خسارات جبران ناپذیری مواجه می کند.
وی تأکید کرد: عربستان باید رویکرد نظامی و امنیتی خود را در منطقه تغییر دهد و با تمرکز بر راهکار سیاسی و توقف حمایت آشکار و پنهان از تروریسم نقش سازنده در منطقه إیفا کند.

0% ...

آخرین اخبار

️تاکید عراقچی بر لزوم پایبندی آمریکا به تعهداتش درباره آتش‌بس در لبنان


تنش در روابط تل‌آویو و مادرید/نتانیاهو نمایندگان دیپلماتیک اسپانیا را اخراج کرد


️ قالیباف: پیش از آغاز مذاکرات ۲ شرط باید محقق شود


قرارگاه خاتم‌الانبیا: امت اسلامی مراقب تفرقه‌افکنی و فتنه‌انگیزی دشمنان باشند


رئیس جمهور کوبا به فشار آمریکا برای واگذاری قدرت واکنش نشان داد


آیین اربعین رهبر شهید انقلاب در هلند و ایتالیا برگزار شد


معاون رئیس جمهور آمریکا: منتظر مذاکره با ایران هستیم


پیام‌های تسلیت به مناسبت شهادت سید کمال خرازی شهید عرصه دیپلماسی


️ شیخ نعیم قاسم: زمان امتیازدهی مجانی به پایان رسید/ غافلگیری دشمن از توانمندیهای دفاعی مقاومت


رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی: به حملات زمینی در لبنان ادامه می دهیم