عزیمت شاه عربستان به مقصد نامعین!

پنج‌شنبه 24 تير 1395
18:59
عزیمت شاه عربستان به مقصد نامعین! العالم ـ دیوان پادشاهی عربستان، اعلام کرد که ملک سلمان بن عبدالعزیز، برای یک "مرخصی ویژه"، این کشور را ترک خواهد کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ملک سلمان امروز پنجشنبه 14 ژوئیه (24 تیر) به همراه شاهزاده ترکی بن هذلول بن عبدالعزیز، شاهزاده نایف بن سلمان بن عبدالعزیز، شاهزاده بندر بن سلمان بن عبدالعزیز و شاهزاده راکان بن سلمان بن عبدالعزیز، جده را ترک کرده است.

به گفته خبرگزاری رسمی عربستان (واس)، در این سفرهمچنین شماری از وزرا از جمله وزیر دارایی و عبدالله بن عبدالعزیز ربیعه مستشار در دیوان شاهی و ناظر بر مرکز امدادرسانی و فعالیتهای انسادوستانه "ملک سلمان" و نیز خالد بن صالح العباد مسئول مراسم شاهی و نیز رییس امور ویژه، همچنین حمد بن محمد العوهلی رییس گارد شاهی و عقلاء بن علی العقلاء معاون رییس دیوان شاهی و تمیم بن عبدالعزیز معاون منشی ویژه ملک سلمان، پادشاه را همراهی می کنند.

خبرگزاری واس مقصد پادشاه عربستان را اعلام نکرد؛ اما گزارشهای رسانه ای حاکی از سفر پادشاه به مغرب برای حضور در مراسم عروسی یکی از پسرانش در شهر طنجه است.

به گفته برخی مطبوعات سعودی، اغلب هتل هایِ درنظر گرفته شده در شهر البوغاز رزرو شدند و به منظور استقبال از عروس و داماد و خانواده شاهی و مهمانان ملک سلمان به مدت یک ماه، از 12 ژوئیه جاری تا 12 اگوست آینده، تزیین شدند.

7- 210

0% ...

آخرین اخبار

حمله موشکی آمریکا به اطراف شهر اهواز


دریادار سیاری: قدرت ‌ایران برای آمریکا غیر‌قابل باور و هضم است‌


نماینده ایران در سازمان ملل: به دفاع و حفاظت از تمامیت و حاکمیت ارضی خود ادامه خواهیم داد


دیدار نخست وزیر عراق با رئیس مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: 10سرباز مجروح به بیمارستان نظامی در آلمان منتقل شدند


پایگاه علی السالم کویت هدف قرار گرفت


وزیر امور خارجه وارد قرقیزستان شد


واکنش کاربران به انتشار تصویر لامین یامال روی پهپاد ایرانی


محله الزیتون غزه در آتش می‌سوزد... و آوارگان فلسطینی، مرگ و اشغالگری را به چالش می‌کشند


سرلشکر محسن رضایی: پاسخ ایران به حملات زیرساختی شدید خواهد بود