دولت سعودی سوری‌ها را از فریضه حج محروم کرده است

پنج‌شنبه 31 تير 1395
15:09
دولت سعودی سوری‌ها را از فریضه حج محروم کرده است کمیته عالی حج سوریه مقامات سعودی را عامل محروم ماندن سوری ها از ادای فریضه حج برای پنجمین سال متوالی دانست.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، کمیته مزبور با صدور بیانیه ای خاطرنشان کرد: دست اندرکاران امر حج در عربستان می بایست امکان ادای این فریضه الهی را برای تمامی مسلمانان صرف نظر از گرایش های سیاسی و یا اجتماعی شان فراهم آورند.
در این بیانیه آمده است: وزارت حج در دولت وهابی عربستان همچنان از امضای توافقنامه رسمی مربوط به حج با وزارت اوقاف سوریه برخلاف تمامی معاهدات مرسوم در این خصوص امتناع می ورزد، در حالی که هر ساله با تمامی کشورهای اسلامی در این خصوص توافقنامه امضا می کند.
کمیته عالی حج در سوریه خاطرنشان کرد که دولت وهابی سعودی عامل توقف تمامی اقدامات لازم برای اعزام حجاج سوری به حرمین شریفین است.
209 ـ 211

0% ...

آخرین اخبار

رئیس جمهور لبنان: اقدام نظامی امنیت شهرک نشینان اسراییلی را تامین نمی‌کند


ادعای آمریکا: نفتکش متخلف را در دریای عمان از کار انداختیم


واکنش معاون وزیر خارجه به تحریم‌های اروپا؛ راهبرد ایران در تنگه هرمز ادامه دارد


نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اذعان کرد


بقائی: فتنه‌انگیزان سرانجام قربانی آشوبی می‌شوند که خود ساخته‌اند


شرارت‌های رژیم صهیونی و آمریکا در منطقه عکس‌العمل جبهه متحد مقاومت را در پی خواهد داشت


قالیباف: نقض آتش‌بس و محاصره دریایی، علت تنش‌های های اخیر بود


روسیه درباره تحرکات ضدایرانی غرب در شورای حکام هشدار داد


رضایی: در مذاکره جدی هستیم، در دفاع جدی‌تر


همسایگان ما در اولویت ما هستند