ده‌ها کارمند تلویزیون ترکیه اخراج شدند

پنج‌شنبه 31 تير 1395
21:14
ده‌ها کارمند تلویزیون ترکیه اخراج شدند مقامات ترکیه 29 کارمند عضو شورای عالی رادیو و تلویزیون این کشور را به خاطر مشارکت در کودتای نافرجام اخیر برکنار کردند.

به گزارش پایگاه شبکه خبری "العالم"، پیش بینی شده که این تعداد در ساعات  آینده افزایش یابد و شمار دیگری نیز از این شورا اخراج شوند.
"روسیا الیوم" با اعلام این خبر نوشت: پلیس، ورودی و خروجی های ساختمان شورا را که وظیفۀ آن نظارت بر برنامه ها و صدور مجوز فعالیت شبکه های رادیو و تلویزیونی در ترکیه است، مسدود کرده است.  
پیشتر مقام های ترکیه مجوز تمام مؤسسات دیداری و شنیداری مرتبط با "فتح الله گولن" معارض معروف این کشور را که به مداخله مستقیم در کودتای نافرجام اخیر متهم است، لغو کردند.  
همچنین حدود 200 کارمند وزارت کشاورزی و منابع آبی ترکیه به خاطر شرکت در این کودتای نافرجام برکنار شده اند. انتظار می رود موج برکناری و اخراج کارکنان ادارات و نهادهای مختلف ترکیه ادامه و گسترش یابد.

206

0% ...

آخرین اخبار

وزارت خارجه صدور مجوز استفاده آمریکا از پایگاه‌های انگلیس علیه ایران را محکوم کرد


عراقچی: مشکل ما با آمریکا میانجی نیست، رویکرد سلطه‌طلبانه آنها است


صنعا محاصره را برای کشتی‌های عازم عربستان، تنگ‌تر می‌کند +فیلم


تأکید بر روابط عمیق و تاریخی بین ایران و عراق در سفر فالح الزیدی به تهران


تأکید پزشکیان و نخست‌وزیر عراق بر تحکیم روابط راهبردی و گشودن افق‌های جدید همکاری بین دو کشور


الزیدی: مسائل منطقه‌ای و همکاری دوجانبه را در تهران بررسی خواهم کرد


ارتش جمهوری اسلامی ایران: هدف قرار گرفتن سه پایگاه آمریکایی در کویت


مرگ مهاجران در آمریکا؛ مکزیک ۲۰ شکایت قضایی ثبت کرد


تهران و اسلام‌آباد بر توسعه همکاری های علمی و پژوهشی تأکید کردند


نخست‌وزیر عراق عازم تهران شد


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت