ترامپ: از ورود سوری‌ها به آمریکا جلوگیری خواهم کرد

دوشنبه 4 مرداد 1395
10:18
ترامپ: از ورود سوری‌ها به آمریکا جلوگیری خواهم کرد نامزد حزب جمهوری خواه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گفت که اگر در انتخابات پیروز شود از ورود سوری ها به آمریکا جلوگیری خواهد کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، دونالد ترامپ خاطرنشان کرد، هیلاری کلینتون نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا قصد دارد شمار مهاجران را در مقایسه با باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا 550 درصد افزایش دهد و این اقدام را دیوانگی توصیف کرد.  

ترامپ در مصاحبه با شبکه «ان بی سی» افزود، در صورت پیروزی در انتخابات، کنترل مسافران و مهاجرانی را که از اروپا به آمریکا می آیند بهبود خواهد بخشید و متعهد شد حمایت از کشورهای عضو ناتو که سهم خود را در این سازمان نمی پردازند، ممنوع کند.

وی گفت: آمریکا باید اقدامات بیشتری برای بررسی و کنترل مهاجران و مسافرانی که به این کشور می آیند به ویژه از جاهایی که مورد حمله قرار گرفته اند، مانند آلمان و فرانسه انجام دهد. اگر شخصی نتواند ثابت کند که از کدام منطقه آمده است به او اجازه داده نخواهد شد وارد این کشور شود.

* اعضای ناتو باید سهم خود را بدهند!

ترامپ با اشاره به این که ممکن است تضمین های ناتو به کشورهای عضو را لغو کند، اظهار داشت: مساله فراتر از ناتو است زیرا ما باید به ژاپن، کره جنوبی و عربستان اهمیت بدهیم... به همین علت می گویم آن ها ( اعضای ناتو) باید (سهم خود را در ناتو) بپردازند. کشورهایی در ناتو هستند که از ما استفاده می برند. معتقدم آن ها (سهم خود را) خواهند پرداخت و زمانی که بپردازند از بزرگترین حامیان ناتو خواهم بود اما اگر نپردازند مساله همانند گذشته نیست ما امروز کشور متفاوت و بسیار ضعیف هستیم و ارتش ما خسته است. ما خیلی بدهکاریم و باید آن را جبران کنیم. نمی توانیم مانند یک کشور نادان ادامه دهیم.

در این حال مسئولان امنیت ملی و برخی از جمهوری خواهان گفتند کنار گذاشتن توافقنامه دفاع مشترک ناتو، قوی ترین پیمان نظامی در جهان را تهدید خواهد کرد.

مک ماکونل رهبر اکثریت جمهوری خواه در مجلس سنای آمریکا گفت: با اظهارنظرهای ترامپ درباره ناتو کاملا مخالف است.

204 ـ 211

0% ...

آخرین اخبار

تأکید قطر و اردن بر ضرورت پایان تنش‌ها در منطقه


پاکستان و عربستان خواستار اجتناب از تشدید تنش‌ها در منطقه شدند


مفتی یمن: تشییع میلیونی شهید خامنه‌ای محاسبات دشمن را بر هم زد


تصمیم قاطع یمن برای مقابله با محاصره ریاض علیه صنعا


تداوم حملات اسرائیلی به جنوب لبنان + فیلم


هشدار حماس درباره تشدید اقدامات تروریستی شهرک‌نشینان در کرانه باختری


فداکاری‌های نیروهای مسلح دشمن را به عقب‌نشینی وادار کرد


سرپرست وزارت دفاع: توان دفاعی کشور پس از جنگ ارتقا یافته است


نبض تجارت ایران با عراق در دست پرویزخان!


شهادت ۷ نفر دیگر در غزه/ شمار کلی شهدا به ۷۳ هزار و ۲۲۱ نفر رسید


پربیننده ترین خبرها

امام مسجد شهر صور: حضرت آیت الله سید علی خامنه ای شهید قدس است


پزشکیان مراتب قدردانی عمیق خود را از دولت، ملت و مقامات عراق و همه کسانی که در فراهم کردن تمام منابع و امکانات کشور برای برگزاری مراسم باشکوه وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در نجف و کربلا مشارکت داشتند، ابراز کرد.


خبرگزاری عمان: بدر بن حمد البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان، طی تماس تلفنی با عباس عراقچی، همتای ایرانی خود، درباره تحولات جاری منطقه گفت وگو کرد.


پیکر مطهر شهید امت در کنار جدش امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام) به خاک سپرده شد.


منابع فلسطینی: در پی یورش نیروهای دشمن به حومه روستای المغیر در شمال شرقی رام الله در کرانه باختری، 6 نفر زخمی شدند.


پیکر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی به خاک سپرده شد


سی‌ان‌ان به نقل از مقامات آمریکایی: گزارش اسرائیل درباره توطئه ایران برای ترور ترامپ ممکن است تلاشی برای سوق دادن او به سمت تشدید تنش باشد.


درخواست سناتور آمریکایی از کنگره برای قطع بودجه جنگ ترامپ علیه ایران


یورش نظامیان اسرائیلی به مناطقی در کرانه باختری


ابراز خوش بینی هاکان فیدان درباره تحویل گرفتن جنگنده های اف ۳۵


سفیر یمن: تشییع میلیونی شهید امت نماد اقتدار ایران بود