حملۀ مستمر مزدوران عربستان به اهالی روستایی در تعز

سه شنبه 5 مرداد 1395
15:13
حملۀ مستمر مزدوران عربستان به اهالی روستایی در تعز مزدوران عربستان در تلاشند روستای الصراری در استان تعز را به تصرف خود دربیاورند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از منابع یمنی، مردم با پشتیبانی ارتش و کمیته های مردمی تاکنون حملات مزدوران به روستای الصراری را دفع کرده اند .
ارتش و کمیته های مردمی برای جلوگیری از پیشروی مزدوران به سوی روستای الصراری از موشک ، توپخانه و دیگر جنگ افزارها استفاده می کنند.
شبکه المسیره روز سه شنبه به نقل از منابعی در استان تعز گزارش داد : مزدوران بیش از 130 موشک و گلوله خمپاره به سوی روستای الصراری برای برجای گذاشتن بیشترین تلفات و خسارات و اجبار مردم به ترک روستای خود شلیک کرده اند.
منابع محلی اعلام می کنند که مزدوران از چند روز گذشته 12 بار به روستای الصراری حمله کرده اند.
حملات موشکی و خمپاره ای مزدوران به روستای الصراری و مناطق اطراف آن باعث تخریب مراکز عام المنفعه و منازل مردم و آتش گرفتن مسجد جمال الدین شده است .

214

0% ...

آخرین اخبار

سرنگونی مقاومت یا برهم زدن توازن قوا در منطقه؟


اسرائیل به مرز ترکیه رسید!


سردار ابن‌الرضا: مسیر شهدای صنایع دفاعی با قدرت ادامه خواهد یافت


آتش‌سوزی مهلک در هتلی در کلکته هند؛ دست‌کم ۹ نفر کشته شدند


امنیت منطقه یک مسئولیت مشترک است


شهیده طاهری نخبه ی فیزیک کوانتوم


بازخوانی نقش کلیدی زنان بحرینی در جریان انقلاب ۱۴ فوریه


نقش محاسبات انتخاباتی در پس حمله رژیم صهیونیستی به پایگاه سوریه


ورود محموله ذرت دامی به بندر چابهار برای تقویت ذخایر راهبردی


 کوشنر در بحبوحه تشدید تجاوزات "اسرائیل" طرح ترامپ را زنده نگه می‌دارد!