پرچم عراق در مرکز موصل به اهتزاز درآمد

پنج‌شنبه 7 مرداد 1395
07:07
پرچم عراق در مرکز موصل به اهتزاز درآمد یک منبع امنیتی در استان نینوا در شمال عراق از برافراشته شدن پرچم عراق در مرکز شهر موصل خبر دادند که در کنترل گروه تروریستی داعش است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از سایت السومریه نیوز، این منبع امنیتی که خواست نامش فاش نشود، گفت: یک گروه ناشناس پرچم عراق را بر فراز مسجد مورد استفاده ابوبکر البغدادی سرکرده ارشد گروه تروریستی داعش در منطقه باب الطوب در مرکز شهر موصل به اهتزاز درآوردند.

وی افزود: افراد ناشناس همچنین پرچم عراق را در چند مکان دیگر در این شهر به اهتزاز درآوردند و به دنبال این امر، گروه تروریستی داعش عناصر خود را به حالت آماده باش درآورده و جستجو برای یافتن عاملان این اقدام را آغاز کرد.

این منبع تصریح کرد: این دومین حادثه در نوع خود از زمان کنترل گروه تروریستی داعش بر شهر موصل از دوسال پیش تاکنون به شمار می رود.

نیروهای امنیتی عراق خود را برای آزادسازی شهر موصل از دست گروه تروریستی داعش آماده می کنند.

6

0% ...

آخرین اخبار

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری: حزب الله جان فدای تمام لبنان و محور مقاومت است+فیلم


ضربات مقاومت، تل آویو را آشفته کرد| تشدید حملات رژیم صهیونیستی به لبنان برای جبران ناکامی‌های میدانی


مسکو:آمریکا نتوانست بر ایران پیروز شود و این به معنی شکست واشنگتن است


ایران اکسپو؛ ویترینی از توانمندی‌های اقتصادی و فناوری کشور + فیلم


الجزیره: آمریکا حمله رژیم صهیونیستی به حومه جنوبی بیروت را متوقف کرد


تحرکات جدید اشغالگران در جنوب سوریه


ولایتی: ایران و جبهه مقاومت تا آخر کنار مردم لبنان ایستاده‌اند


فرمانده سپاه قدس: دشمن صهیونیستی شکست سختی در لبنان خواهد خورد


ایران با تمام توان از منافع خود دفاع خواهد کرد


گفت‌وگوی عراقچی با عاصم منیر و اسحاق دار