الحوثی:آمریکا آل سعود را در زباله دان خواهد انداخت

جمعه 8 مرداد 1395
18:17
الحوثی:آمریکا آل سعود را در زباله دان خواهد انداخت عبدالملک الحوثی، رهبر انصارالله یمن، در سخنرانی عصر امروز خود در پایتخت یمن دربارۀ برنامه های آمریکا برای تاجزیۀ منطقه هشدار داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم، سید عبد الملک الحوثی، رهبر انصارالله یمن، در سخنرانی عصر جمعۀ خود در صنعا، ضمن تأکید بر اینکه آمریکا در صدد سیطره کامل بر سرنوشت، منابع و ثروت ملت های منطقه است، گفت: «آمریکا به دنبال تجزیۀ همۀ حکومت های آزادی طلب در منطقه است تا بتواند ثروت کشورها را غارت کند».

شعار مبارزه با تررویسم برای سلطه بر جهان اسلام 

رهبر انصار الله همچنین گقت که آمریکا از نام "مبارزه با تروریسم" برای چنگ اندازی به چهارگوشۀ جهان اسلام و اجرای عملیات مورد نظرش سوء استفاده می کند. او تأکید کرد که پدیده تروریسم با نظارت آمریکا و حمایت مزدورانش رشد و گسترش یافته است. او خاطر نشان کرد که آمریکا بزرگترین برنده گسترش تروریسم در منطقه است؛ چرا که به بهانه مبارزه با تروریسم هر زمان و هرجا بخواهد وارد می شود.

الحوثی افزود: «بعد از آن که ارتش و کمیته های مردمی یمن نیروهای القاعده را بیرون راندند، آمریکا و عواملش، دوباره آنها را به جنوب یمن بازگرداندند».

عبد الملک الحوثی گفت: «آمریکا جلوی نیروهای مردمی در عراق، یمن، سوریه و لبنان را که بزرگترین نیروهای مبارزان علیه داعش و تکفیری ها هستند، می گیرد».
 

ابزارهای منطقه ای آمریکا برای تحقق اهدافش

عبد الملک الحوثی با اشاره به اینکه آمریکا خواستار تضمین منافعش در حدود قانونی نیست، افزود: «در منطقه کشورها و نیروهای وابسته به آمریکا وجود دارند که آماده اند خواسته های این کشور را اجرا کنند».

او با انتقاد از رسانه های جهان عرب هم گفت: «اغلب رسانه های عربی به طور کامل با طرح های آمریکا همراهی می کنند و این به آمریکا کمک می کند تا اهدافش را در منطقه محقق کند».

عبد الملک الحوثی تأکید کرد آمریکا مهم ترین عامل تضمین منافع خود را از هم گسیختگی امت اسلامی می داند. او افزود: «آمریکا از مسلمانان و عرب ها می خواهد که بدون اراده و هویت باشند».

او با اشاره به اینکه رژیم سعودی بازیچۀ دست عربستان است، تأکید کرد که آمریکا آل سعود را در زباله دادن تاریخ خواهد انداخت. وی آل سعود را منافقانی دانست که از ابزار دین برای پیشبرد اهداف دشمنان اسلام بهره می گیرند.

آمریکا؛ مسئول کشتار مردم یمن

رهبر انصار الله یمن افزود: «آمریکا مسئول اصلی جنگ تجاوز کارانه با یمن، تخریب کشور و قتل مردم این کشور است». عبد الملک الحوثی گفت: «آمریکا برای خدمت به اسرائیل در پشت پرده حمله به ملت یمن ایستاده است و عوامل او این کار را در منطقه انجام می دهند اما ملت یمن مصمم به مقابله و مبارزه است».

مذاکراتی که هدفش واداشتن ما به تسلیم است
رهبر انصا الله با اشاره به اینکه تسلیم شدن ملت یمن امری غیرممکن است که خدا هم آن را نمی پسندد، گفت: «هیأت ملی ما در مذاکرات کویت تا حد امکان کوتاه آمدند ولی آنها می خواهند ما تسلیم شویم که این غیرممکن است». او، همچنین، تأکید کرد: «آمریکا و دوستانش هیچ مشروعیتی ندارند و مشروعیت واقعی متعلق به مظلومان و مستضعفان است».

عبد الملک الحوثی گفت: «برای رسیدن به راه حلی منصفانه آماده ایم اما هرگز تسلیم نخواهیم شد».

توافق تاریخی با حزب کنگرۀ ملی یمن

عبد الملک الحوثی دربارۀ توافق دیروز انصار الله و حزب کنگرۀ ملی یمن برای تشکیل شورایی در زمینه ادارۀ کشور تصریح کرد: «توافق روز گذشته با کنگرۀ مردمی در چارچوب تقویت مقاومت مردم برای مواجهه با خطرهاست». او افزود: «توافق ما با کنگرۀ مردمی امری طبیعی است و ناراحتی عده ای از این بابت برای ما اهمیت ندارد».

211-220

0% ...

آخرین اخبار

نخست‌وزیر عراق عازم تهران شد


پاکستان و عمان بر لزوم خودداری از تشدید تنش در منطقه تاکید کردند


افشای سفر محرمانه رئیس جدید موساد به واشنگتن


یورش نظامیان صهیونیست به کرانه باختری و بازداشت چند فلسطینی


غربال دروغ حقیقت را پنهان نمی‌کند... و جلاد نمی‌تواند به قربانی تبدیل شود، ای آل‌سعود


سازمان بسیج مستضعفین: برای نبرد با دشمن اهریمنی تا آزادی قدس آماده‌ایم


یمن دو نفتکش سعودی را در دریای سرخ هدف قرار داد


۶۳ کشور مشمول تعرفه تجاری صفر از سوی چین شدند


مالزی در مقابل فشار آمریکا عقب‌نشینی نمی‌کند


سپاه خطاب به ملت اردن : حق قانونی و شرعی و منطقی ماست که پایگاه آمریکایی مبدا تجاوز به کشورمان را هدف قرار دهیم


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت