اردوغان: غرب حامی کودتاچیان و تروریسم است

سه شنبه 12 مرداد 1395
19:25
اردوغان: غرب حامی کودتاچیان و تروریسم است رئیس جمهور ترکیه، کشورهای غربی را به حمایت از کودتاچیان در این کشور متهم کرد .

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم به نقل از خبرگزاری آناتولی، رجب طیب اردوغان گفت: متأسفانه بعضی کشورهای اروپایی در فرودگاه های خود تبلیغاتی را منتشر می کنند با این محتوا که "به ترکیه نروید، زیرا رفتن شما به ترکیه باعث تقویت اردوغان می شود."

اردوغان روز سه شنبه در دیدار با گروهی از تجار در شهر آنکارا پایتخت ترکیه خاطرنشان کرد که قدرت را از طریق انتخابات دمکراتیک به دست گرفته است، و 52 درصد از مردم ترکیه به وی رأی داده اند.

وی افزود: متأسفانه غرب از تروریسم حمایت می کند و در پس پرده کودتاها قرار دارد.

اردوغان افزود : ما قبل و بعد از کودتا کمکی را که انتظار داشتیم ، از دوستان مان ( متحدان غربی) دریافت نکردیم . متأسفانه غرب از تروریسم حمایت می کند و از هر کودتایی برای سرنگون کردن دولت های قانونی حمایت می نماید.

رئیس جمهور ترکیه خاطرنشان کرد که وضعیت فوق العاده هیچ دخالتی در کارهای اقتصادی این کشور ندارد، و اعلام وضعیت فوق العاده و اجرای آن کاملا با معیارهای اتحادیه اروپا همخوانی دارد.

اردوغان همچنین از کسانی که از بازخوست کودتاچیان اظهار نگرانی کرده اند، انتقاد کرد.

وی افزود: سازمان عفو بین الملل گفته است که ما کودتاچیان را شکنجه کرده ایم ... شاید در جریان حوادث کودتا و درگیریها (کودتاچیان) فقط لگد و یا سیلی خورده باشند .. اگر این برخورد صورت نمی گرفت، آنها نیروهای پلیس ما را می کشتند. آیا پلیس حق دفاع از خودش را نداشت، یا اینکه باید به آنها می گفت که او را بکشند؟!

214

 

0% ...

آخرین اخبار

به ازای شهادت هر ایرانی، به درک واصل شدن یک آمریکایی


بیانیه حزب‌الله درباره کشتار جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در روستای «تل» در جنوب نابلس


ذخایر موشکی و پهپادی ایران چندین برابر میزان مورد نیاز برای مقابله با آمریکاست+فیلم


دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بلاروس در حاشیه نشست وزیران امور خارجه سازمان همکاری شانگهای


دریادار بمانی: نداجا با قدرت راه شهدا را ادامه می‌دهد


اطلاعیه شماره ۵۱/ ضربات سهمگین هوافضای سپاه به آمریکا در اردن و اربیل


۱۴ کشته و ۲۴ زخمی در بمب‌گذاری انتحاری در شمال غربی پاکستان


چگونه شهرک‌سازی، نقشه جغرافیایی جنین را تغییر داد و واقعیتی جدید بر زمین رقم زد؟


استراتژی جدید صنعا برای خنثی‌سازی محاصره عربستان و تغییر ژئوپلیتیک معادلات دریایی+فیلم


ضربات سپاه به انبار تجهیزات و برج مراقبت آمریکایی‌ها