چرا ورزشکار مصری در المپیک پرچم عربستان را بلند کرد؟

يکشنبه 17 مرداد 1395
19:48
چرا ورزشکار مصری در المپیک پرچم عربستان را بلند کرد؟ حماده طلعت، ورزشکار مصری که در افتتاحیۀ المپیک و در حال رژۀ کاروان مصر، پرچم عربستان را برافراشته بود، ضمن توضیح دلیل این کار، تأکید کرد که اگر باز هم در آن موقعیت قرار گیرد، دوباره هم این کار را خواهد کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم، حماده طلعت در واکنش به انتقادها از این کار خود گفت: «در حال رژه، بیش از 20 پرچم سعودی را روی زمین دیدم که ورزشکاران و کاروان ها در حال لگ کردن آن ها بودند؛ چون روی پرچم عربستان عبارت "لا إله إلا الله محمد رسول الله"، یعنی شهادتین مسلمانان نوشته شده است، من به خاطر حفظ احترام نام خداوند و پیامبر آن پرچم ها را تا جایی که توانستم، جمع کردم».
به گزارش پایگاه «المصری الیوم» مصر، طلعت افزود: «من اگر باز هم در آن موقعیت قرار بگیرم، این کار را خواهم کرد. اما مردم مسأله را بزرگ می کنند، من کشورم را بسیار دوست دارم. پرچم عربستان را هم به شکل غیر ارادی بالا آوردم».
220
 

0% ...

آخرین اخبار

زینب دشتی، مجری تلویزیون کویت، به سه سال زندان محکوم شد+فیلم


تداوم رویکرد فشار حداکثری؛ تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران


وزیر دفاع پیشین آمریکا: جنگ علیه ایران به ویتنامی برای ترامپ تبدیل شده است


دیدار وزیر کشور ایران و وزیر داخلی فدراسیون روسیه؛ انتقاد از استاندارهای دوگانه غرب


ورود دو وزیر تندروی اسرائیلی به ایرلند ممنوع شد


مخالفت قاطع لبنانی‌ها با بیانیه سه جانبه: درخواست‌ها برای توقف مذاکرات وپایبندی به مقاومت


یک کشته و ۳ زخمی بر اثر تیراندازی در مراسم فارغ التحصیلی در آمریکا


ناوشکن‌های آمریکا با شلیک اخطار ارتش، دریای عمان را به سمت اقیانوس هند ترک کردند


ادامه حملات بی امان مقاومت اسلامی لبنان به مواضع نظامیان صهیونیست در جنوب این کشور


حزب‌الله: اتهام زنی دشمنان مبنی برهدف گیری نیروهای یونیفل در دبین توسط نیروهای مقاومت،  دروغی بی‌اساس و آشکار است