سرقت مسلحانه از وزیر ورزش پرتغال در المپیک ریو!

دوشنبه 18 مرداد 1395
13:06
سرقت مسلحانه از وزیر ورزش پرتغال در المپیک ریو! وزیر ورزش پرتغال که برای دیدن بازیهای المپیک ریودوژانیرو به برزیل سفر کرده بود،با تهدید سلاح مورد سرقت قرارگرفت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، به نقل از گزارش رسانه ها و پلیس، "تیاگو براندوا رودریگیش" وزیر ورزش پرتغال عصر روز شنبه در یکی از محله های لوکس ریودوژانیرو مورد سرقت قرارگرفت.

بخش گردشگری وابسته به پلیس داخلی در بیانیه ای خاطرنشان کرد: "یکی از وزرای کشوری خارجی روز شنبه در منطقه ایبانیما مورد حمله و سرقت قرار گرفت."
در این بیانیه خاطرنشان شده است: سارق یک مرد 26 ساله بود که در مسیر ساحل بازداشت شد و لوازم به سرقت رفته نیز به صاحبش بازگردانده شد.

روزنامه پرتغالی "دی ان " نیز در پایگاه رسمی خود نوشت:" دو مرد با سلاح"تیاگو براندوا رودریچ " وزیر ورزش را تهدید کرده و پولها و تلفن همراه وی را دزدیدند."

این روزنامه خاطرنشان کرد: وی در حال مشاهده مسابقات دوچرخه سواری بود.

سخنگوی وزیر ورزش پرتغال که لحظه وقوع حادثه در محل حضور داشت، گفت:" لحظات ترسناکی بود، اما مساله به خوشی تمام شد."

217 ـ 211
 

0% ...

آخرین اخبار

الجزیره: عاصم منیر پس از تهران، راهی واشنگتن می‌شود


ترامپ و نتانیاهو برای گسترش عملیات در لبنان توافق کردند


حملات آمریکا و اسرائیل نماد سوء استفاده از فناوری‌های پیشرفته علیه بشریت است


درخواست سازمان ملل برای از سرگیری مذاکرات تهران - واشنگتن


بلومبرگ: 4 میلیون بشکه نفت ایران به هند رسید


رسانه عربی از احتمال برقراری آتش بس در لبنان خبر داد


سازمان ملل: از تمدید آتش‌بس و ادامه مذاکرات ایران و آمریکا استقبال می‌کنیم


عراقچی: تعهد ما به ارتقای صلح و ثبات در منطقه همچنان راسخ است


سفیر ایران: تداوم آتش‌بس در گرو توقف توطئه‌ها و به رسمیت شناختن حقوق کشور است


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با عراقچی + فیلم