ترکیه: دنبال شریک دفاعی جدید، به جای ناتو هستیم

پنج‌شنبه 21 مرداد 1395
20:56
ترکیه: دنبال شریک دفاعی جدید، به جای ناتو هستیم وزیر خارجۀ ترکیه با بیان این که ناتو از حمایت کامل اراضی ترکیه ناتوان است، از احتمال جست وجو به دنبال گزینه هایی تازه برای همکاری بین المللی در زمینه دفاعی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "مولود چاووش اوغلو" در گفت وگویی با شبکۀ "ان.تی.وی" ترکیه، که روز پنج شنبه از این شبکه پخش شد، خاطر نشان کرد که سامانه دفاع هوایی که ناتو در ترکیه نصب کرده است، نمی تواند همۀ اراضی ترکیه را حمایت کند.
وی گفت: ما خواهان ایجاد سامانۀ دفاعی مخصوص به خود هستیم و فن آوری لازم برای این کار را در اختیار داریم و کشورهای دیگری نیز وجود دارند که فن آوری هایی بسیار پیشرفته دارند.
این اظهارات پس از آن بر زبان وزیر خارجۀ ترکیه جاری شد که رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور این کشور، روز سه شنبه، برای دیدار با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه، به سن پترزبورگ رفت و درباره گسترش همکاری ها در زمینۀ دفاعی و صنایع جنگی با او به گفت وگو پرداخت.
چاووش اوغلو، پیش از این نیز گفته بود که ترکیه، سعی کرد در این زمینه، با برخی از کشورهای عضو پیمان ناتو همکاری کند اما از نتیجه این همکاری راضی نیست به همین سبب، در جست وجوی شرکایی جدید در زمینه دفاعی است.
وزیر خارجۀ ترکیه همچنین، خبرهای برخی رسانه های کُرد درباره تهدید آنکارا به خروج از ناتو را تکذیب کرد.

205

 

0% ...

آخرین اخبار

شورای امنیت ملی عراق حمله آمریکا و عربستان به الحشد الشعبی را محکوم کرد


سفر رسمی وزیر خارجه کویت به پاکستان؛ رایزنی درباره امنیت منطقه و توسعه همکاری‌های دوجانبه


مقاومت اسلامی عراق خواستار اخراج فوری سفیر عربستان از این کشور شد


رئیس‌جمهور: اولویت اصلی اداره کشور ارتقای سطح عملکرد و بازدهی مؤثر است


خروج ۲ میلیون زائر اربعین از مرزها در امنیت کامل/ تردد ۹۸ درصد زائران از مرزهای زمینی


واکنش گسترده عراقی‌ها و محکومیت تجاوز آمریکایی-سعودی علیه نیروهای حشد شعبی


رئیس پارلمان عراق: تجاوز به نیروهای امنیتی، نقض حاکمیت عراق است


انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور


لوموند: شهرک‌سازی، موتور خشونت در کرانه باختری


ریاست جمهوری عراق حمله به حشد الشعبی را محکوم کرد