اعلام مرگ سرکردۀ داعش در افغانستان

شنبه 23 مرداد 1395
08:29
اعلام مرگ سرکردۀ داعش در افغانستان خبرها از افغانستان حاکی است که حافظ سعید، سرکردۀ داعش در افغانستان و پاکستان، در حمله هوایی پهپادهای آمریکایی کشته شده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم "عمر زخیلوال" سفیر افغانستان در پاکستان روز جمعه گفت که "حافظ سعید خان" سرکردۀ شاخه داعش در افغانستان در حملۀ پهپاد آمریکایی در شرق افغانستان از پا درآمده است.

رویترز به نقل از زخیلوال خاطرنشان کرد که علاوه بر سرکرده داعش، چند تن از فرماندهان ارشد و جنگجویان داعش در افغانستان در این حمله که در 26 ژوئیه در منطقه "کوت" در استان ننگرهار افغانستان صورت گرفت، کشته شدند.

از سوی دیگر شبکۀ بی بی سی به نقل از یک مقام وزارت دفاع آمریکا خاطرنشان کرد که سرکردۀ داعش در افغانستان تنها سه روز پس از خونین‌ترین حمله این گروه تروریستی در کابل کشته شد.

در حملۀ انتحاری مذکور که در دهمزنگ صورت گرفت، ۸۴ نفر کشته شدند.

با این حال سخنگوی ائتلاف نظامی آمریکا در کابل اعلام کرد که هنوز نمی توان این خبر را تأیید کرد و مسؤولان درحال تحقیق درباره این موضوع هستند.

سعید خان عضو سابق طالبان پاکستان بود که پس از بیعت با داعش، سرکرده شاخه این گروه تروریستی در افغانستان شد.

سال گذشته هم سازمان اطلاعات افغانستان از کشته شدن حافظ سعید خان در حمله پهپاد آمریکایی در شرق افغانستان کشته شده است، اما داعش این خبر را تکذیب کرد.

211

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند