چرا لباس زنان والیبال ساحلی هلند جنجال برانگیزشد؟

سه شنبه 26 مرداد 1395
20:54
چرا لباس زنان والیبال ساحلی هلند جنجال برانگیزشد؟ تیم والیبال ساحلی بانوان هلند با هدف حمایت از تیم بانوان مصر، مقابل تیم استرالیا در المپیک ریو 2016 با ظاهر شدن با پوشش کامل، تماشاگران را در سراسر جهان شگفت زده کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "مارلین وان" و "مادلین میبلینک" در زمین بازی والیبال ساحلی در برابر "لویز باودن" و "تالیکو کلانسی" دو رقیب استرالیایی خود با لباس کامل پا به میدان مسابقه گذاشتند.
این مسابقه روز چهارشنبه 20 مرداد ماه ( 10 اوت) درحالی برگزار شد که هوابارانی شد و دمای هوا 22 درجه بود، همین امر باعث شد تا کاربران شبکه های اجتماعی این سوال را از خود بپرسند که چرا این دو بازیکن زن هلندی از پوشش رایج بازیکنان زن اروپایی در مسابقات والیبال ساحلی استفاده نکرده اند.
به دنبال این اقدام بازیکنان زن هلندی که جنجال گسترده و اظهارنظرهای متعدد کاربران شبکه های اجتماعی را برانگیخت، مشخص شد که تیم هلند برای حمایت از بازیکنان زن تیم مصر، ترجیح داده است که با وجود بارش باران و گرمای هوا در زمین مسابقه پوشش کامل بر تن داشته باشد.
شایان ذکر است تیم استرالیا در مسابقات مقدماتی والیبال ساحلی تیم هلند را شکست داد.
همچنین یکی از رسانه های گروهی عربی خاطرنشان کرد که این دو بازیکن هلندی به منظور اعلام همبستگی با بازیکنان زن مصری پوشش سیاه بر تن داشتند زیرا دو بازیکن زن مصری به دلیل ظاهر شدن با پوشش و حجاب کامل در رویارویی با تیم رقیب خود به شدت مورد حملات نژادپرستانه قرار گرفته بودند. 

تیم والیبال ساحلی مصر

209-211-9

0% ...

آخرین اخبار

تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


رسواییِ پوشالیِ آمریکا در برابر محور مقاومت؛ نه از فشار خبری بود، نه از خروج!+ فیلم


قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود


وزیران خارجه روسیه و مصر: تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز آمریکا علیه ایران تقویت شود


محاصره در دریای سرخ؛ جبهه فرسایشی جدید پیش‌روی واشنگتن!


ریاست ایران بر بنیاد علمی اکو تمدید شد


تقابلِ جنونِ خودبزرگ‌بینیِ آمریکایی با کمالِ تاکتیکیِ ایران در میدان


مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت