خروج داعش از منبج با 200 خودروی حامل گروگان

چهارشنبه 27 مرداد 1395
08:58
خروج داعش از منبج با 200 خودروی حامل گروگان یک منبع نظامی فاش کرد که گروه تروریستی داعش با 200 خودروی حامل گروگان‌ها از شهر منبج در شمال سوریه خارج شده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از یک منبع نظامی اعلام کرد: فرماندهی نیروهای کرد موسوم به "نیروهای دموکراتیک سوریه" به عناصر مسلح داعش اجازه دادند که با آزادی کامل سوار بر 200 دستگاه خودروی حامل گروگان، از شهر منبج عقب نشینی کنند.
این منبع افزود: تعدادی از عناصر مسلح توانستند وارد خاک ترکیه شوند اما اکثر آنها همچنان در سوریه هستند.
روسیا الیوم خاطرنشان کرد که کریس هارفر سخنگوی گروه نیروهای آمریکایی شرکت کننده در عملیات در سوریه و عراق گفته است که اطلاعاتی درباره تعداد دقیق شهروندان محلی به گروگان گرفته شده توسط داعش و گروگان های خودروهای یاد شده ندارد.
شهر منبج 13 اوت به طور کامل از دست گروه داعش آزاد شد.
6

0% ...

آخرین اخبار

وزیر امور خارجه وارد قرقیزستان شد


واکنش کاربران به انتشار تصویر لامین یامال روی پهپاد ایرانی


محله الزیتون غزه در آتش می‌سوزد... و آوارگان فلسطینی، مرگ و اشغالگری را به چالش می‌کشند


سرلشکر محسن رضایی: پاسخ ایران به حملات زیرساختی شدید خواهد بود


تأکید تهران و بغداد بر همکاری‌های راهبردی، اقتصادی و امنیتی


قالیباف: خودشان را با نفت ۳ رقمی تنبیه کردند!


امضای ۴ موافقتنامه و یادداشت‌تفاهم میان ایران و عراق


وزیر کشور وارد دهلی نو شد


عزیمت وزیر امور خارجه به قرقیزستان


پاسخ سپاه به حمله آمریکا به مسیر زائران اباعبدالله الحسین(ع)


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت