اعترافات خطرناک کودک انتحاری در کرکوک

چهارشنبه 3 شهريور 1395
08:33
کودک انتحاری که به تازگی در کرکوک دستگیر شده، اعتراف کرد که گروه تروریستی داعش 50 کودک را برای انجام حملات انتحاری آموزش داده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یک منبع امنیتی در استان کرکوک عراق گفت: کودک انتحاری که اخیرا در شهرک "تسعین" نزدیک اداره آموزش و پروش کرکوک دستگیر شده، در بازجویی‌های اولیه اعتراف کرده است که گروه تروریستی داعش در اردوگاه‌های خود در جنوب غربی کرکوک و موصل، حدود 50 کودک را آموزش داده است.
این منبع به شبکه سومریه نیوز تأکید کرد که این کودکان 8 تا 15 ساله هستند، و داعش آنان را برای انجام عملیات انتحاری علیه مواضع امنیتی، مساجد و حسینیه‌ها آموزش داده است.
به گفتۀ این منبع، اطلاعات مهمی از این کودک درخصوص کودکان داعشی به دست آمده است، و نهادهای امنیتی اطلاعات بسیاری را درخصوص تروریست‌هایی که با داعش همکاری دارند، در اختیار دارند.
پلیس کرکوک یکشنبه گذشته یک کودک انتحاری را قبل از منفجر کردن کمربند انفجاری خود دستگیر کرد. این کودک می‌خواست خودش را در منطقه‌ای که چند حسینیه و مسجد در آنجا قرار دارد منفجر کند.

0% ...

آخرین اخبار

شناسایی و دستگیری ۱۹ مزدور دشمن آمریکایی-صهیونی و کشف ۱۳۷ قبضه سلاح در ۵ استان کشور


کالاس: آتش‌بس با ایران باید به لبنان نیز گسترش یابد


پاسخ موشکی حزب‌الله به تجاوزات رژیم صهیونیستی؛ آژیر خطر در شمال اراضی اشغالی به صدا درآمد


افزایش شمار شهدای حملات رژیم صهیونیستی علیه لبنان به ۲۰۳ نفر


سرپرست وزارت دفاع با وزرای دفاع پاکستان و تاجیکستان گفت‌وگو کرد


اسپانیا سفارت خود را در تهران بازگشایی می‌کند


سردار قاآنی: مجازات سخت و پشیمان‌کننده‌ای در انتظار عاملین وحشی‌گری در لبنان است


پیام تقدیر سردار قاآنی خطاب به مجاهدان و دلیر مردان جبهه مقاومت


فرانسه حملات غیرقابل قبول رژیم صهیونیستی به لبنان را محکوم کرد


برگزاری مراسم اربعین رهبر امت تا ساعت ۲۰ امشب ادامه دارد