عکس؛ لباس شنای صد سال پیشِ زنان اروپا

پنج‌شنبه 4 شهريور 1395
23:08
عکس؛ لباس شنای صد سال پیشِ زنان اروپا در پی انتشار تصویری از شنای زنان راهبه با لباس کامل، کاربران اینترنت تصویری هم از لباس شنای زنان اروپایی در صد سال پیش منتشر کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، پس از آن که "عزالدین الزیر" امام جماعت شهر فلورانس تصویری از شنای زنان راهبه اروپایی را منتشر کرد و هیچ توضیحی درباره آن نداد، برخی کاربران هم تصویری از زنان گردشگر اتریشی که در سال 1912 در ساحل دریای ادریاتیک آماده شنا هستند، منتشر کردند.

شهرداری نیس فرانسه روز جمعه (29 مرداد) طی دستوری پوشیدن بورکینی را درسواحل این شهر ممنوع کرد و به جمع دیگر شهرهای فرانسوی پیوست که پوشیدن "بورکینی" را ممنوع کرده بودند. مسئولان فرانسوی اخیراً سه دختر را به علت پوشیدن لباس شنای اسلامی در ایالت کان درجنوب فرانسه به پرداخت جریمه نقدی محکوم کردند.

این درحالیست که بازرسی ها در سواحل منطقه بعد از ممنوع شدن پوشش لباس شنای اسلامی تشدید شده است.

بعد از جنجال ایجاد شده درفرانسه، وزیر کشور ایتالیا گفت: ممنوع کردن لباس شنای زنان مسلمان که به طور کامل بدن و سر را در دریا می پوشاند، نه تنها درست نیست، بلکه خطرناک است.

زنان گردشگر اتریشی در سال 1912 در ساحل دریای ادریاتیک

شنای زنان راهبه در سواحل اروپایی

 

 

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: توافق جدید با ایران بسیار بهتر از برجام خواهد بود


اتحادیه اروپا و پاکستان بر ادامه گفت‌وگو و دیپلماسی میان ایران و آمریکا تاکید کردند


ادامه جلسه چارچوب هماهنگی برای معرفی نخست وزیر عراق به چهارشنبه موکول شد


تحولات منطقه‌ای محور گفت‌وگوی وزرای امور خارجه ایران و عراق


دیدار وزیر کشور پاکستان با سفیر ایران/تاکید بر تنش‌زدایی و پیشبرد دیپلماسی


قالیباف: مذاکره زیر سایه تهدید را نمی‌پذیریم/ ترامپ می‌خواهد با محاصره، میز مذاکره را به میز تسلیم تبدیل کند


دفترحفظ ونشرآثار رهبرشهید:نامگذاری اماکن و معابر به نام ایشان مستلزم هماهنگی با این دفتر است


ایران تداوم نقض حاکمیت ملی سومالی را محکوم کرد


واکنش سازمان ملل به تهدیدات جدید ترامپ علیه ایران


پزشکیان: مردم ایران زیر بار زور نمی‌روند