آزمایش موفق اتومبیل‌های بدون راننده در دبی+فیلم

شنبه 13 شهريور 1395
16:55
دبی (العالم)- اتومبیل خودران "نیکست" آزمایش اولیه خود را در خیابان‌های دبی با موفقیت پشت ‌سر گذاشت.

به گزارش پایگاه خبری العالم، نیکست به مدت یک ماه کامل به صورت آزمایشی در خیابان های این شهر در مسیری 700 متری به کاربرده خواهد شد.

اتومبیل های برقی، بدون راننده "نیکست" به تنهایی یا با اتصال به چند خودروی مشابه برای جابه جایی شهروندان با بهترین کیفیت و جابه جایی خانه به خانه آنها، در خیابان ها تردد خواهند کرد؛ این فنآوری در نوع خود در منطقه بی نظیر خواهد بود.

خودروهای نیکست برای فعالیت در ناوگان حمل و نقل عمومی طراحی شده است و در صورت فراگیر شدن، به توسعه زیرساخت‌های ناوگان حمل و نقل در خاورمیانه کمک خواهد کرد.

این خودرو براساس راهبرد حمل و نقل هوشمند بدون راننده، طراحی شده و قرار است 25 درصد کل حمل و نقل جاده ای دبی تا سال 2030 با استفاده از خودرهای بدون راننده انجام شود.

موفقیت این طرح علاوه بر کمک به حل مشکلات شایع حمل و نقل از جمله ازدحام و آلودگی، به جابه جایی سریع و خانه به خانه شهروندان نیز کمک می کند.

213-9

0% ...

آخرین اخبار

تماس تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی و البوسعیدی


تجمع گسترده مردم الحدیده در محکومیت حمله عربستان+ فیلم


پیمان جبلی برای درگذشت اکبری عبدی پیام داد


اوضاع بر اثر یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به چند روستا ناآرام است+ فیلم


گسترش آتش سوزی و تخلیه صد‌ها هزار نفر در اسپانیا و فرانسه


از هرمز تا ریاض؛ وقتی جنگ‌ها به ابزاری برای بازطراحی خاورمیانه تبدیل می‌شوند


هشدار سخنگوی انصارالله یمن به عربستان سعودی


پایگاه هوایی خمیس مشیط عربستان هدف قرار گرفت


۱۲۷ هزار زائر اربعین از مرز مهران تردد کردند


واکنش بقائی به نگرانی‌های حقوق بشری اتحادیه اروپا