تبلیغات سعودی برای سرپوش گذاشتن بر فاجعه منا+ عکس

شنبه 13 شهريور 1395
19:56
تبلیغات سعودی برای سرپوش گذاشتن بر فاجعه منا+ عکس مقام های سعودی که پس از گذشت یک سال از فاجعه منا هنوز برای تشکیل کمیته حقیقت یاب در این خصوص اقدام نکرده اند، اینک برای سرپوش گذاشتن بر این لکه ننگ در اقدامی تبلیغی و نمایشی از اتخاذ تدابیر ویژه برای موسم حج سال جاری سخن به میان می آورند.

به گزارش پایگاه خبری العالم، مرکز دفاع مدنی عربستان ادعا کرد که ضمن تشکیل تیم مجرب غواصی امداد و نجات آبی برای مقابله با خطرهای جاری شدن سیل، تشکیلاتی برای مشارکت در اجرای طرح سراسری شرایط فوق العاده در موسم حج سال جاری بسیج کرده است.

مرکز دفاع مدنی سعودی اعلام کرده است که این غواصان دوره های آموزشی پیشرفته غواصی را در عربستان، مصر، ایتالیا و پاکستان گذرانده اند.

این مرکز در بیانیه ای که روزنامه های سعودی روز شنبه آن را منتشر کردند ادعا کرد که تیم امداد و نجات آبی متشکل از چند گروه مجهز به همه ابزار امداد و نجات است.

مقام های سعودی که پس از گذشت یک سال هنوز برای پرده برداشتن از حقایق فاجعه منا هیچ اقدامی نکرده اند و به صراحت آماری جعلی و دور از واقعیت از شهدای منا ارائه می کنند، اینک برای سرپوش گذاشتن بر این فاجعه از اتخاذ تدابیر ویژه برای مقابله با خطر جاری شدن سیل در موسم حج سخن به میان می آورند.

براساس شواهد و قرائن به دست آمده سال گذشته سه فاجعه در عربستان رخ داد؛ نخست شهادت هفت هزار زائری بود که  در روز عید قربان، قربانی سوءتدبیر، کوتاهی، بی‌لیاقتی و بی‌کفایتی دست اندرکاران حج شدند.

فاجعه‌ی دوم عدم رسیدگی به مصدومان و آشفتگی در مدیریت فاجعه بود تا جایی که حتی به مصدومان آب هم نمی دادند ؛ در روز واقعه گروه‌های امدادی عربستان دو ساعت بعد وارد صحنه‌ی عملیات شدند این درحالی است که  آمار قطعی نشان می دهد که حدود ۸۰۰ زائر از کشورهای مختلف توسط امدادگران ایرانی نجات یافتند، این نشان می‌دهد اگر گروه های امدادی عربستان به موقع دست به کار می‌شدند و امکانات ساده‌ی احیا در منطقه وجود داشت، یقینا حدود  ۶۰ درصد از قربانیان امروز زنده بودند.

  

213-9

0% ...

آخرین اخبار

بیسکوف: حمله به کشتی ایرانی، تنش‌آفرینی خطرناک کی‌یف است؛ ایران توان پاسخ دارد


کنسولگری آمریکا در تورنتو دوباره زیر آتش گلوله؛ دومین تیراندازی در سال ۲۰۲۶


بررسی علل توقف حملات ترامپ علیه ایران در العالم


ایران باج‌خواهی آمریکا را رد کرد؛ دیپلماسی عزتمندانه تسلیم نمی‌شود


هشدار مسکو به لندن: بد می بینید!


ارتش سودان کنترل منطقه ام بادر را دوباره به دست گرفت +فیلم


گزارش العالم از استمرار گلوله باران رژیم صهیونیستی علیه جنوب لبنان+ فیلم


لابی صهیونیست عدالت را هدف گرفته است/ "برکناری دادستان لاهه برای فرار نتانیاهو از محاکمه بود"


لبنان ادامه نقض توافق از سوی "اسرائیل" را نمی‌پذیرد


کشتی‌ها برای تردد همچنان مسیر ایران را به کریدور آمریکایی ترجیح می‌دهند


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم