دلایل اخراج دو روحانی از ایتالیا اعلام شد

يکشنبه 14 شهريور 1395
12:14
دلایل اخراج دو روحانی از ایتالیا اعلام شد دولت ایتالیا امام جماعت دو مسجد را به اتهام ترویج خشونت و افراط گرایی از این کشور اخراج کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم، به نقل از پایگاه "راشا تودی"، با احتساب این دو نفر، دولت ایتالیا از سال 2015 تا کنون 11 امام جماعت را از این کشور اخراج کرده است.
خبرگزاری "آناتولی" نوشت که "آنجلینو آلفانو"، وزیر کشور ایتالیا، در این باره گفته است: "دو تن از ائمه جماعت در ایتالیا، که یکی اهل تونس و دیگری اهل مراکش بودند، به جرم ترویج افراط گرایی از کشور اخراج شدند."
وی افزود: "امام جماعت تونسی که 39 سال سن دارد به تونس و نفر دوم که 42 ساله است، به شهر دارالبیضای مراکش بازگردانده شدند."
"الفانو" تأکید کرد: "امام جماعت مراکشی که از سال 2014 در شهر نووارا در شمال غرب کشور به سر می برد پیوسته به ترویج افکار افراط گرایانه و بیگانه با فرهنگ غرب پرداخته است. وی همسرش را مجبور به پوشیدن روبنده کرده است. کما اینکه نقش فعالی در تحریک برخی پناهجویان مراکشی در ایتالیا و ترویج افراط گرایی در میان آنها داشته است."
وی افزود: "امام جماعت تونسی نیز از سال 2015 وارد ایتالیا شد و در نووارا سکونت گزید.
وی نیز در خطبه های خود به ترویج خشونت، افراط گرایی و غرب ستیزی می پرداخت."

208-220-9

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از خیزش الحدیده؛ یمنی ها مقابله با حملات عربستان سعودی را خواستار شدند


حماس: کرانه باختری استخوانی در گلوی رژیم صهیونیستی باقی خواهد ماند


برنامه اشغالگران برای جایگزینی جمعیت فلسطین با شهرک نشینان صهیونیست


سخنگوی سپاه: ۱۱ هواپیمای جنگنده و بالگرد آمریکایی را منهدم کردیم/ انهدام یک جنگنده اف ۱۵ و ۸ هواپیمای سوخت رسان


هدف قرار گرفتن یک نفتکش در نزدیکی سواحل عربستان سعودی


بقائی: بحران یمن راه حل نظامی ندارد / ضرورت بازگشت به مسیر گفت‌وگو و اجرای کامل نقشه راه


گزارش العالم از کنفرانس «ندای الاقصی» در کربلا و تجدید پیمان با مقاومت + فیلم


مقام پیشین شورای امنیت ملی آمریکا: ترامپ در جنگ با ایران به بن‌بست راهبردی رسیده است


نظامی یمنی: در صورت ادامه حملات ریاض اهداف بیشتری در عربستان هدف قرارخواهد گرفت/ معادله جدید «محاصره در برابر محاصره» علیه عربستان اجرا می‌شود


مقاومت عراق: هیچ عملیاتی علیه اربیل و کویت انجام نداده‌ایم