دستبندهای "اسرائیلی" حج؛ تأیید "اسرائیل" و تکذیب ریاض

يکشنبه 14 شهريور 1395
12:19
دستبندهای سفارت عربستان در قاهره مدعی شد گزارش رادیو "اسرائیل" دربارۀ استفاده از دستبندهای هوشمند ساخت یک شرکت "اسرائیلی" برای کنترل حجاج در موسم حج، دروغ است.

به گزارش پایگاه خبری العالم، سفارت عربستان در قاهره، صحت اخبار منتشر شده در برخی رسانه های مصری به نقل از رادیو اسرائیل مبنی بر قرارداد ریاض با یک شرکت اسرائیلی برای تأمین امنیت حاجیان در موسم حج را تکذیب کرد.
نشریۀ الریاض چاپ عربستان، به نقل از بیانیۀ صادر شده از سفارت عربستان در قاهره بر عدم صحت ادعاهای رادیو اسرائیل در این مورد تأکید کرد.
پایگاه مصری " بوابة الأهرام" روز جمعه به نقل از رادیو اسرائیل نوشت که در پی امضای قرارداد عربستان سعودی با شرکت اسرائیلی "G4S"، حاجیان از زمان ورود به فرودگاه عربستان تا زمان بازگشتن به کشورهایشان با دستبندهای الکترونیکی اسرائیلی کنترل می شوند.
این پایگاه مصری افزود: "دستبندهای الکترونیکی به فناوری GPS مجهز است که می تواند موقعیت مکانی هر حاجی را در هر لحظه توسط دستگاه های اطلاعات امنیتی اسرائیلی مشخص کند و در صورت وقوع هرگونه حادثه، اتاق عملیات اطلاعاتی عربستان مجبور است اطلاعات مورد نیاز را از شرکت اسرائیلی دریافت کند".
"بوابة الأهرام"، خاطرنشان کرد که این شرکت اسرائیلی، مجری چندین پروژه در کشورهای اروپایی است و سرمایه گذاری های چند میلیارد دلاری در آنها دارد.
مقام های سعودی قبلا اعلام کردند که حاجیان برای سهولت شناسایی و امکان ملحق شدن به کاروان های خود در صورت جا ماندن، به دستبندهای الکترونیکی مجهز می شوند.

202-220-9

0% ...

آخرین اخبار

بن حبتور: یمن در بالاترین سطح آمادگی برای مقابله با هرگونه تشدید تنش قرار دارد


حادثه ادعایی برای دو کشتی حامل گاز در مصر کاملا مشکوک است


سپاه: دو نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و ۴ نفتکش متخلف به سرعت برگشتند


رادیو اربعین خیمه عزای سیدالشهدا (ع) و افتخار رسانه ملی است


تناقض در روایت‌های حادثه دمیاط نشان از طرحی برای تخریب روابط ایران و مصر دارد+فیلم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


انفجارهای شدید در جنوب لبنان