معاون دبیرکل حزب الله لبنان اعلام کرد:

بهبود اوضاع سوریه به نفع دولت و همپیمانان دمشق

دوشنبه 15 شهريور 1395
08:44
بهبود اوضاع سوریه به نفع دولت و همپیمانان دمشق معاون دبیرکل حزب الله لبنان گفت: اوضاع سوریه روز به روز به نفع دولت سوریه و هم پیمانانش بهبود می یابد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، شیخ نعیم قاسم اطمینان داد که اوضاع سوریه روز به روز به نفع دولت این کشور و هم پیمانانش بهبود می یابد و طرف دیگر روز به روز متحمل شکست و پی در پی با بحران مواجه می شود.

معاون دبیرکل حزب الله تاکید کرد، تکفیری ها نه در سوریه و نه در منطقه آینده ای ندارند و در جهان به گروههای سرگردانی تبدیل خواهند شد که از کشوری به کشور دیگر منتقل می شوند و هر جا فرصت فراهم باشد خرابکاری می کنند.

شیخ نعیم قاسم گفت: تفکر امارت و گسترش دولت اسلامی به پایان رسیده است.

بحران رئیس جمهوری لبنان

وی در بخش دیگری از سخنان خود درخصوص بحران خلاء ریاست جمهوری لبنان تاکید کرد دو راه برای حل بحران در لبنان وجود دارد یا بسته کاملی که درباره تعدادی از نکات آن توافق به دست می آید، ارایه شود یا اینکه راه حل های جزئی مطرح خواهد بود که هر راه حلی، راه حل دیگری به همراه دارد.

وی افزود: به جای بررسی این که بسته خوب است یا راه حل های جزئی، باید ابتدا درباره قانون انتخاباتی که برای لبنان مناسب و عادلانه است، به توافق برسیم.

شیخ نعیم قاسم که در مراسمی در منطقه الزهرانی سخن می گفت از همه طرف های سیاسی در لبنان خواست به جای وقت تلف کردن درباره ویژگی ها و نظریه های مختلف، درباره انتخاب رئیس جمهوری به توافق برسند و شخص رئیس جمهوری را مشخص کنند.

معاون دبیرکل حزب الله لبنان گفت: توافق درباره شخص رئیس جمهوری راه را برای توافق درباره مسائل دیگر باز می کند.

وی خطاب به مسئولان اظهار داشت: به جای اینکه فساد را نفرین کنید پرونده اینترنت غیرقانونی را حل کنید و افرادی را که در این مساله دست دارند و اسم و رسم و جایگاه شان مشخص است محاکمه کنید تا وارد پرونده های دیگر شوید.    

شیخ نعیم قاسم این سوال را مطرح کرد که اگر درباره رئیس جمهوری و قانون انتخابات و ازسرگیری فعالیت مجلس نمایندگان توافق وجود نداشته باشد، بحث ها چه سودی دارد؟

211-204-9

0% ...

آخرین اخبار

۶۳ کشور مشمول تعرفه تجاری صفر از سوی چین شدند


مالزی در مقابل فشار آمریکا عقب‌نشینی نمی‌کند


سپاه خطاب به ملت اردن : حق قانونی و شرعی و منطقی ماست که پایگاه آمریکایی مبدا تجاوز به کشورمان را هدف قرار دهیم


سپاه پاسداران خطاب به مردم کویت: آمریکا سیادت شما را هتک کرده نه ما


سه پایگاه آمریکا در کویت هدف مجدد حملات پهپادی ارتش قرار گرفت


آمریکا در حال بررسی طرح حمله به کشور مالی است


تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


رسواییِ پوشالیِ آمریکا در برابر محور مقاومت؛ نه از فشار خبری بود، نه از خروج!+ فیلم


قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت