عربستان از آمریکا قسطی اسلحه می خرد!

پنج‌شنبه 18 شهريور 1395
22:06
عربستان از آمریکا قسطی اسلحه می خرد! "مجتهد" افشاگر معروف عربستانی اخیرا گفت که "محمد بن سلمان" جانشین ولیعهد سعودی با پیشنهاد دولت آمریکا برای فروش سلاح به ارزش 115 میلیارد دلار موافقت کرد، اما تقسیط این قرارداد را خواستار شد.

به گزارش پایگاه شبکه العالم، دولت "باراک اوباما" رییس جمهور آمریکا پیشنهادی به ارزش 115 میلیارد دلار برای فروش سلاح و تجهیزات جنگی به عربستان ارائه داده که بزرگترین پیشنهاد دولت آمریکا طی ده ها سال ائتلاف دو کشور می باشد.
فروش تسلیحات از سوی واشنگتن به ریاض باعث انتقاد گروه های حقوقی و برخی از اعضای کنگره شده است که از افزایش تعداد قربانیان جنگ ائتلاف سعودی علیه یمن آزرده اند. 
حملات مستمر و گستردۀ عربستان به یمن طی بیش از یک سال گذشته، باعث کشته هزاران نفر شده است.
دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد ماه گذشته گزارش داد که 3799 غیر نظامی یمنی کشته شدند که حملات هوایی ائتلاف سعودی مسئول 60 درصد این کشته ها بوده اند.  
جنجال درباره قربانیان حمله به یمن برخی اعضای کنگره را به فشار برای محدود سازی اعطای سلاح به عربستان سعودی وادار کرد.
وزارت جنگ آمریکا به خاطر این جنجال اعلام کرد که حمایت آمریکا از عربستان در این جنگ به معنی تام الاختیار بودن عربستان نیست. 

ائتلاف کنترل سلاح که خواستار محدودسازی شدید فروش سلاح است، ماه گذشته اعلام کرد که انگلستان، فرانسه و آمریکا معاهده تجارت سلاح مصوب سال 2014 را نقض کرده اند که بر اساس آن صدور سلاح متعارف که باعث نقض حقوق بشر یا جنایات جنگی می شود، ممنوع است.
دولت اوباما ماه گذشته با پیشنهاد قرارداد تسلیحاتی 115 میلیارد دلاری به آل سعود موافقت کرد.   
206

0% ...

آخرین اخبار

ادامه حملات بی امان مقاومت اسلامی لبنان به مواضع نظامیان صهیونیست در جنوب این کشور


حزب‌الله: اتهام زنی دشمنان مبنی برهدف گیری نیروهای یونیفل در دبین توسط نیروهای مقاومت،  دروغی بی‌اساس و آشکار است


موافقت رهبر معظم انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات بیش از دو هزار محکوم قضایی


دیدار مومنی با همتای تاجیکستانی


روسیه: پرهیز از نظامی‌گری لازمه گفت‌وگو بین تهران و واشنگتن است


عراقچی: جهان از توانایی ایران در پاسخ فوری شگفت‌زده شده است


مومنی: تجارت ایران و پاکستان باید به ده میلیارد دلار افزایش یابد


نشست پرتنش کابینه رژیم صهیونیستی برای بررسی توافق آتش‌بس در لبنان


ابراز امیدواری وزیر امور خارجه ترکیه درباره کاهش تنش‌ها در غرب آسیا


یک شهید و ۱۶ زخمی در حمله ارتش رژیم اسرائیل به جنوب غزه