اخراج همه کارمندان سازمانی خیریه در غزه

شنبه 20 شهريور 1395
08:46
اخراج همه کارمندان سازمانی خیریه در غزه در پی بازداشت رئیس سازمان خیریۀ "ورد ویژن" به دست نیروهای رژیم صهیونیستی به اتهام پول دادن به جنبش حماس، این سازمان، هر 120 پرسنلِ دفتر خود در غزه را اخراج کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یکی از کارمندان سازمان ورد ویژن تاکید کرد که 120 تن از پرسنل این سازمان، نامه هایی مبنی بر لغو قرارداد همکاری دریافت کردند.

این کارمند که خواست نامش فاش نشود، به خبرگزاری فرانسه گفت: به این ترتیب، همه فعالیت های خیریۀ این سازمان در باریکۀ غزه متوقف شد.

سازمان ورد ویژن تاکید کرد بحران بزرگی که این سازمان در حال حاضر با آن مواجه است، آن را ناچار می کند که تمام فعالیت های خود در غزه را تا اطلاع ثانوی متوقف کند.

سازمان های امنیتی رژیم صهیونیستی، محمد الحلبی رئیس دفتر سازمان ورد ویژن را که از اواسط ماه ژوئن در بازداشت به سر می برد، به رساندنِ پول به جنبش حماس متهم کرد که وی این اتهام را تکذیب کرده است.

جنبش حماس نیز با رد این اتهام، آن را در چارچوب تشدید محاصره مردم و منطقۀ غزه ارزیابی کرد.

205

0% ...

آخرین اخبار

حمایت قاطع سازمان همکاری شانگهای از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی


پوتین: مدل توسعه‌ غرب برای چپاول جهان بود


استارمر بار دیگر به شوک اقتصادی جنگ علیه ایران اعتراف کرد


زینب دشتی، مجری تلویزیون کویت، به سه سال زندان محکوم شد+فیلم


تداوم رویکرد فشار حداکثری؛ تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران


وزیر دفاع پیشین آمریکا: جنگ علیه ایران به ویتنامی برای ترامپ تبدیل شده است


دیدار وزیر کشور ایران و وزیر داخلی فدراسیون روسیه؛ انتقاد از استاندارهای دوگانه غرب


ورود دو وزیر تندروی اسرائیلی به ایرلند ممنوع شد


مخالفت قاطع لبنانی‌ها با بیانیه سه جانبه: درخواست‌ها برای توقف مذاکرات وپایبندی به مقاومت


یک کشته و ۳ زخمی بر اثر تیراندازی در مراسم فارغ التحصیلی در آمریکا