مردم لیبی یک قرن منتظر بمانند!

پنج‌شنبه 25 شهريور 1395
19:40
مردم لیبی یک قرن منتظر بمانند! "برنارد لوی" نویسنده فرانسوی و پیشگوی به اصطلاح "بهار عربی" گفت که دمکراسی در لیبی 5 ماهه یا 5 ساله ایجاد نمی شود، بلکه مانند آنچه در فرانسه رخ داد نیازمند صد سال وقت است.

به گزارش پایگاه شبکه خبری العالم به نقل از سایت وطن، وی این مطلب را در یک گفت و گوی تلویزیونی درباره اوضاع مصیبت بار لیبی، پس از مداخله نظامی غرب جهت سرنگونی قذافی در سال 2011 بیان کرد.
وی افزود: نتیجه هیچ جنگی صد در صد نیست، و دمکراسی نیز همیشه صد در صد تحقق نمی باید. 
البته این فیلسوف فرانسوی مدعی شد که اوضاع لیبی ویژگی های مثبتی نیز مانند پایان دیکتاتوری و آزادی مردم را به همراه داشت.
وی که نیکلا سارکوزی رییس جمهور وقت فرانسه را به مداخله نظامی در لیبی تشویق کرد، برای توجیه این مساله گفت که کشورش پس از انقلاب فرانسه به صد سال وقت برای انتقال از حکومت مطلقه به حکومت جمهوری وقت نیاز داشت.
لوی ادعا کرد که سود و زیان و ماجراجویی، از مولفه های دمکراسی و آزادی است.
با اینکه گزارش پارلمان انگلستان حاکی از آن است که مداخله لندن در لیبی در سال 2011 بر اساس اطلاعات نادرست بوده، و به فروپاشی اوضاع سیاسی و اقتصادی این کشور منتهی شد، اما این به اصطلاح فیلسوف بهار عربی با دفاع از این مداخله گفت که این دخالت نظامی بنا به خواست مردم لیبی بوده و فرانسه، انگلستان و آمریکا کوشیدند مانع به راه افتادن حمام خون در بنغازی شوند!!
لوی همچنین مدعی شد که اوضاع فعلی لیبی به خاطر مداخله غرب بسیار بهتر از اوضاع سوریه است!!
   
 

0% ...

آخرین اخبار

صنعا محاصره را برای کشتی‌های عازم عربستان، تنگ‌تر می‌کند +فیلم


تأکید بر روابط عمیق و تاریخی بین ایران و عراق در سفر فالح الزیدی به تهران


تأکید پزشکیان و نخست‌وزیر عراق بر تحکیم روابط راهبردی و گشودن افق‌های جدید همکاری بین دو کشور


الزیدی: مسائل منطقه‌ای و همکاری دوجانبه را در تهران بررسی خواهم کرد


ارتش جمهوری اسلامی ایران: هدف قرار گرفتن سه پایگاه آمریکایی در کویت


مرگ مهاجران در آمریکا؛ مکزیک ۲۰ شکایت قضایی ثبت کرد


تهران و اسلام‌آباد بر توسعه همکاری های علمی و پژوهشی تأکید کردند


نخست‌وزیر عراق عازم تهران شد


پاکستان و عمان بر لزوم خودداری از تشدید تنش در منطقه تاکید کردند


افشای سفر محرمانه رئیس جدید موساد به واشنگتن


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت