آرامش نسبی در اطراف قنیطره در سوریه

جمعه 26 شهريور 1395
14:28
حومۀ شمالی شهر قنیطره مرکز استان قنیطره در جنوب سوریه، پس از درگیریهای سنگین و کشته شدن بیش از صد تروریست نسبتاً آرام است.

"حسام زیدان" خبرنگار شبکه العالم از سوریه گزارش داد، ارتش سوریه که با کمک متحدانش 3 روز با تروریست ها در حومۀ شمالی قنیطره به شدت درگیر بود، و سرانجام توانست 108 نفر از آنها را هلاکت برساند و400 نفر دیگر را زخمی کند.
هیجده سرکرده تروریست ها نیز در درگیری های سنگین حومۀ شمالی قنیطره و استان مجاور درعا کشته شدند.
در اولین روز از این درگیری های سه روزه، تعداد تلفات گروه های تروریستی در مناطق حضر ، طرنجه و مزارع الامل در حومه شمالی قنیطره از 36 کشته گذشت که در میان کشته ها 3 فرمانده میدانی وجود داشتند و 8 تروریست جبهه النصره نیز که اتباع خارجی بودند ، کشته شدند و بیش از 65 تروریست دیگر هم زخمی شدند.
در دومین روز عملیات، گروه های تروریستی به مناطق کفرناسج و تل قرین بین درعا ، قنیطره و دمشق با تانک و تجهیزات سنگین دیگر حمله کردند ولی حمله آنها دفع شد و 45 تن از آنان کشته و 70 تن زخمی شدند. 6 تن از کشته ها از فرماندهان عملیاتی تروریستها بودند.
در روز سوم گروه های تروریستی بار دیگر حمله کردند و می خواستند مقر گروهان چهارم را در امتداد جاده حضر در حومۀ شمالی قنیطره با پشتیبانی توپخانه سنگین تصرف کنند، ولی با برجای گذاشتن 15 کشته و 50 زخمی عقب نشینی کردند.
منبعی میدانی اعلام کرد که آمبولانس های اسرائیل 80 تروریست زخمی را برای درمان به فلسطین اشغالی منتقل کردند، که 14 نفر از این تروریست ها در بیمارستان ها جان باختند و اجساد آنان به گروه های تروریستی تحویل داده شد.

214

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: تجاوز نظامی آمریکا و رژیم اسراییل به ایران علت ناامنی در خلیج فارس و تنگه هرمز است


پزشکیان: بدعهدی، محاصره و تهدید مانع اصلی مذاکره واقعی است‌


جلسه ائتلاف شیعی «چارچوب هماهنگی» برای تعیین نامزد نخست‌وزیری عراق به جمعه موکول شد


حزب‌الله: اگر اسرائیل از خاک لبنان کاملًا عقب‌نشینی نکند، تا آخرین نفس مبارزه خواهیم کرد


قالیباف: بازگشایی تنگه هرمز با نقض فاحش آتش‌بس ممکن نیست


قدردانی وزارت اطلاعات از مجاهدت سپاهیان اسلام در جنگ


قدردانی وزیر خارجه از اهتمام دولت سریلانکا در عملیات امداد و نجات ملوانان ناوشکن دنا


بازداشت ۳۰ فلسطینی در شرق رام‌الله؛ یورش ۶۴۲ شهرک‌نشین به مسجدالاقصی


شهرک‌نشینان صهیونیست خواستار شهرک سازی در جنوب سوریه شدند+ فیلم


کشته شدن دومین نظامی فرانسوی یونیفل طی روزهای اخیر