روسیه: کاخ سفید از داعش حمایت می‌کند

يکشنبه 28 شهريور 1395
09:03
روسیه: کاخ سفید از داعش حمایت می‌کند سخنگوی وزارت امورخارجه روسیه تأکید کرد، از حملات آمریکا در سوریه این نتیجه گرفته می‌شود که کاخ سفید از داعش دفاع می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم، "ماریا زاخارووا" با بیان این موضوع گفت: اگر قبلا تردیدهایی درخصوص اقدام آمریکایی‌ها در سرپوش گذاشتن بر فعالیت‌های جبهه النصره داشتیم، اکنون پس از حملۀ اخیر به ارتش سوریه به نتیجه‌ای هولناک می‌رسیم: کاخ سفید از داعش حمایت می‌کند.
زاخارووا افزود:  اگر این چنین باشد، شاید همین امر دلیل مخالفت طرف آمریکایی با انتشار متن توافق روسیه – آمریکا درباره سوریه است.
وی ادامه داد: ما از واشنگتن می‌‌خواهیم توضیح دهد که آیا این سیاست به عمد و برای حمایت از داعش بوده، و یا اشتباهی صورت گرفته است.
روسیا الیوم تأکید کرد که، وزارت امورخارجه این کشور پیشتر هم اعلام کرده بود، طرف آمریکایی برنامه‌های خود درباره عملیات در دیرالزور را اعلام نمی‌کند.
روسیه از شورای امنیت خواست جلسه‌ای فوری را برای بررسی حملۀ آمریکا به نیروهای ارتش سوریه نزدیک دیرالزور برگزار کند.
دیروز درپی حمله هوایی آمریکا به پایگاه ارتش سوریه در کوه راهبردی "الثرده" که در اطراف فرودگاه دیرالزور قرار دارد، 62 سرباز کشته و بیش از 100 تن مجروح شدند.

0% ...

آخرین اخبار

حضور هیئت دیپلماتیک عمانی در تهران


تشدید تنش‌ها در کرانهٔ باختری و ناکامی آمریکا در برابر ایران


گزارش میدانی العالم از انسجام جبهه داخلی ایران


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان


تشییع دانش اموزان مینابی صحنه ای غم انگیز و تکان دهنده  


به ازای شهادت هر ایرانی، به درک واصل شدن یک آمریکایی


بیانیه حزب‌الله درباره کشتار جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در روستای «تل» در جنوب نابلس


ذخایر موشکی و پهپادی ایران چندین برابر میزان مورد نیاز برای مقابله با آمریکاست+فیلم


دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بلاروس در حاشیه نشست وزیران امور خارجه سازمان همکاری شانگهای


دریادار بمانی: نداجا با قدرت راه شهدا را ادامه می‌دهد