خروج صدها فرد مسلح از یکی از مناطق حمص

دوشنبه 29 شهريور 1395
09:38
خروج صدها فرد مسلح از یکی از مناطق حمص استاندار حمص اعلام کرد براساس توافقی که به دست آمده، قرار است حدود 300 فرد مسلح محله الوعر را ترک کنند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، طلال البرازی استاندار حمص گفت امروز دوشنبه صدها نفر از افراد مسلح از محله الوعر که آخرین منطقه تحت کنترل افراد مسلح در این شهر به شمار می رود، به مکان دیگری منتقل خواهند شد.

وی افزود: این اقدام در چارچوب توافق های محلی مقامات با افراد مسلح صورت می گیرد که براساس آن افراد مسلح از طریق گذرگاههای امن به استان ادلب در شمال غرب سوریه منتقل می شوند.

دیده بان وابسته به مخالفان سوری نیز اعلام کرد انتظار می رود شماری از افراد مسلح زخمی شده منتقل شوند. با این حال گروههای مسلح با انتشار بیانیه ای تأکید کرده اند که اگر عملیات تخلیه از محله الوعر ادامه پیدا کند، آن ها به درگیری ادامه خواهند داد.

204

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0% ...

آخرین اخبار

حزب‌الله: حماس با وجود ترور رهبرانش، قدرتمند باقی مانده است


گزارش العالم از آخرین حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان + فیلم


پیام تبریک وزیر امور خارجه به رئیس جدید دفتر سیاسی جنبش حماس


تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک سوریه و زخمی شدن دو کودک


بیانیه سازمان بسیج درباره پیام رهبر معظم انقلاب


خیابان های ایران همچنان میعادگاه بیعت با رهبری و تأکید بر حفظ وحدت +فیلم


رهبری جنبش در مرحله‌ای حساس؛ "خلیل الحیه" رئیس دفتر سیاسی حماس شد


حملات دقیق ایران؛ سردرگمی ترامپ و آغاز مرحله جدید تشدید تنش! +فیلم


تصمیم راهبردی صنعا؛ دریای سرخ در آستانه معادله‌ای جدید + ویدئو


انصارالله: محاصره دریایی عربستان، نتیجه امتناع ریاض از پاسخ به خواسته‌های یمن بود