داعش خونبارترین ویدیوی خود را منتشر کرد + عکس

سه شنبه 30 شهريور 1395
09:54
داعش خونبارترین ویدیوی خود را منتشر کرد + عکس گروه تروریستی داعش ویدیویی را از جنایت اعدام 16 جوان عراقی به بهانه جاسوسی برای نیروهای پیشمرگه منتشر کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، در این ویدیو، عناصر داعش چندین جوان را با گلوله و شماری را با شمشیر به قتل رساندند.
موضوع جدید در این ویدیوی خونبار و جنایتکارانه، قرار دادن دوربین‌ها در فاصله بسیار نزدیک از گردن قربانیانی است که عناصر داعش آنان را گردن زدند.
داعش در این ویدیو برخلاف ویدیوهای گذشته، بدون هیچگونه سانسور، گردن زدن جوانان عراقی را به نمایش می گذارد؛ و دوربین‌ها هنگام خروج خون و جان دادن آنان، همچنان در حال فیلم برداری هستند.
عناصر گروه تروریستی داعش در این ویدیو 8 نفر را مقابل یک کودک که چهره‌ای اروپایی داشت گردن زدند، و سر آنان را روی جسدشان قرار دادند.
در اعدامهای دیگر که 2 کودک دیگر با چهرۀ اروپایی در آن شرکت کردند، عناصر داعش چند جوان عراقی را به ضرب گلوله به قتل رساندند.

 

 

 

0% ...

آخرین اخبار

ترکیه برای تضمین صلح پایدار در ایران تلاش خواهد کرد


رئیس جمهوری لبنان: در هیچ توافقی ذره‌ای از خاک‌مان نخواهیم گذشت


اذعان صهیونیست‌ها به ناکامی در برچیدن حماس و حزب الله لبنان


بقائی: درباره تنگه هرمز تفاهم جدیدی حاصل نشده‌است


رئیس‌جمهور بلاروس: آمریکایی‌ها دیکتاتورهای واقعی هستند


راهپیمایی در حمایت از پیروزی ایران و محور مقاومت در کربلای معلی


عراق آماده‌ میانجیگری بین ایران و آمریکا است


استقبال لندن و پاریس از آزادی تردد شناورهای تجاری در تنگه هرمز توسط ایران


ذوق‌زدگی ترامپ پس از اعلام آزادی تردد شناورهای تجاری در تنگه هرمز از سوی ایران


تردد شناور‌های نظامی از تنگه هرمز کماکان ممنوع است