آمار و ارقام؛ برندۀ نخستین مناظرۀ انتخابات آمریکا که بود؟

سه شنبه 6 مهر 1395
08:47
آمار و ارقام؛ برندۀ نخستین مناظرۀ انتخابات آمریکا که بود؟ بیش از پنجاه درصد از شرکت کنندگان در نظرسنجی روزنامۀ آمریکایی "هیل"، دونالد ترامپ را برندۀ نخستینِ مناظرۀ انتخابات ریاست جمهوری ارزیابی کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، به محض پایان یافتن نخستین مناظرۀ انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بین نامزدهای دموکرات ها و جمهوری خواهان، رسانه های آمریکایی به نظرسنجی دربارۀ پیروزِ این مناظره پرداختند.

روزنامه آمریکایی هیل، با انتشار نتایج اولیۀ نظرسنجی خود نوشت که بر اساس نظرسنجی از شانزده هزار نفر، تاکنون دونالد ترامپ با 51 درصد، از هیلاری کلینتون با 43 درصد آرا پیش است و در این میان، 6 درصد از پرسش شوندگان بر این باورند که مناظره، در دور نخست به تساوی انجامید.

در این میان، ستادهای انتخاباتی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نیز بیکار ننشستند و رقابت را به شبکه های اجتماعی کشاندند.

ستاد انتخاباتی دونالد ترامپ، به سرعت او را پیروزِ مناظره قلمداد و در پیامی بر روی تویتر اعلام کرد: "ترامپ، در مناظرۀ 2016، پیروز شد.

در مقابل، هیلاری کلینتون در صفحۀ تویتر خود نوشت: "عرصۀ ریاست جمهوری، برنامۀ پخش زنده تلویزیونی نیست؛ بلکه موضوعی بسیار جدی است". این سخن کلینتون، کنایه ای به ترامپ است که متخصص شوهای تلویزیونی است.

اما گذشته از نظر کاربران طرفدار دو نامزد ریاست جمهوری آمریکا، برخی دیگر نگاهی متفاوت به این مناظره داشتند.
یکی از کاربران تویتر به نام "کریستینا" نوشت: «بعد از دیدنِ مناظره، تنها به یک نتیجه رسیدم؛ و آن این که باید برای ادامه زندگی، به "استرالیا" بروم»!

نخستین مناظرۀ نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، بامداد امروز به وقت تهران، در سالنی در دانشگاه هوفسترا در نیویورک برگزار شد.

205

0% ...

آخرین اخبار

زینب دشتی، مجری تلویزیون کویت، به سه سال زندان محکوم شد+فیلم


تداوم رویکرد فشار حداکثری؛ تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران


وزیر دفاع پیشین آمریکا: جنگ علیه ایران به ویتنامی برای ترامپ تبدیل شده است


دیدار وزیر کشور ایران و وزیر داخلی فدراسیون روسیه؛ انتقاد از استاندارهای دوگانه غرب


ورود دو وزیر تندروی اسرائیلی به ایرلند ممنوع شد


مخالفت قاطع لبنانی‌ها با بیانیه سه جانبه: درخواست‌ها برای توقف مذاکرات وپایبندی به مقاومت


یک کشته و ۳ زخمی بر اثر تیراندازی در مراسم فارغ التحصیلی در آمریکا


ناوشکن‌های آمریکا با شلیک اخطار ارتش، دریای عمان را به سمت اقیانوس هند ترک کردند


ادامه حملات بی امان مقاومت اسلامی لبنان به مواضع نظامیان صهیونیست در جنوب این کشور


حزب‌الله: اتهام زنی دشمنان مبنی برهدف گیری نیروهای یونیفل در دبین توسط نیروهای مقاومت،  دروغی بی‌اساس و آشکار است