مسئول پرتاب موشک های «تاو» داعش کشته شد

سه شنبه 6 مهر 1395
10:24
مسئول پرتاب موشک های «تاو» داعش کشته شد مسئول سکوهای پرتاب موشک های تاو گروه تروریستی داعش به همراه سه نفر از همراهانش کشته شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم، منابع خبری امروز سه شنبه از مرگ یکی از عناصر اصلی داعش در استان «الرقه» سوریه خبر دادند.

پایگاه «العهد» لبنان گزارش داد که «أبو البراء الجزراوی»، مسئول سکوهای پرتاب موشکهای تاو در شهر رقه، به همراه سه نفر از همراهانش کشته شدند.

به گزارش این وبگاه، یک پهپاد خودرویی را که آنها دو روز پیش در روستای «طویلعه» در شمال رقه سوار بودند، هدف قرار داد و سرنشینان آن را که الجزاروی نیز در میان آنان بود، کشت.

در همین راستا، مقام‌های آمریکایی اعلام کردند که احتمال دارد کشورهای عربی متحد آمریکا در خلیج فارس، موشک‌های ضدهوایی دوش‌پرتاب در اختیار گروه های مسلح در سوریه بگذارند. این مسئولان آمریکایی که هویتشان فاش نشده، شکست آتش‌بس سوریه را علت اقدام احتمالی کشورهای عربی اعلام کرده‌اند.

مسئولان آمریکایی در حالی مدعی این اقدام احتمالی هستند که گروه های مسلح در سوریه از داعش تا النصره گرفته، تاکنون چندین بالگرد و جنگنده را در سوریه ساقط کرده‌اند و این نشان می‌دهد که آنان عملا چنین موشک‌هایی را در اختیار دارند.

با این حال، مسئولان مذکور مدعی شده‌اند آمریکا تاکنون مانع رسیدن مقادیر زیادی از این سامانه‌های ضدهوایی دوش پرتاب به سوریه شده است.

0% ...

آخرین اخبار

دبیر شورای عالی امنیت ملی: ایران با محاصره اقتصادی هم تسلیم نمی‌شود


نیکزاد: در صورت تجاوز دشمن، با تمام قدرت با آن مقابله خواهیم کرد


عارف:‌نمی‌گذاریم تروریسم اقتصادی معیشت مردم را هدف بگیرد


پیام تهران به عاملان و حامیان جنایت‌ در روز جهانی قربانیان تروریسم + ویدئو


بررسی تحولات جنگ در روزنامه‌های ایران


۴۰ تریلیون دلار بدهی آمریکا، رقمی خیالی یا بحرانی عمیق!


جنگ غزه با تشنگی : صف‌های آب به مبارزه‌ای روزمره برای زنده ماندن تبدیل شده‌اند


نشست مشترک سران قوا برگزار شد


از رویارویی با نخست‌وزیر نیوزلند بر سر غزه تا صعود یک فلسطینی نابینا به قله‌های جهان + ویدئو


بدهی آمریکا رکورد زد؛ عبور از مرز ۴۰ تریلیون دلار و زنگ خطر بحران مالی