دیلی تلگراف: غرب به زبان روسیه سخن می‌گوید

سه شنبه 6 مهر 1395
18:47
دیلی تلگراف: غرب به زبان روسیه سخن می‌گوید روزنامه انگلیسی دیلی تلگراف با اشاره به تمایل کشورهای غربی برای پایان بحران و جنگ سوریه نوشت "غرب اکنون به زبان روسیه سخن می گوید".

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "ساره لین" درمقاله ای در روزنامه دیلی تلگراف تأکید کرد، " کشورهای غربی به طور بی سابقه خشم خود را از روسیه در سازمان ملل اعلام کرده اند؛ سفیر آمریکا، مسکو را به ارتکاب اقدامات وحشیانه درحلب متهم کرده است.

به نوشته " ساره لین " نماینده انگلیس در سازمان ملل از این حد هم فراتر رفته است و بشار اسد رئیس جمهوری سوریه را به ارتکاب "جنایت های جنگی" متهم کرده است.

" ساره لین" معتقد است که روس ها، دربه کار بردن این شیوه انتقادات ماهرهستند، به ویژه این که می دانند چه کسی را مسئول کشتارغیرنظامیان در سوریه معرفی کنند.

" ویتالی چورکین " سفیر روسیه درسازمان ملل گفت:" شکست تلاش های اخیر برای برقراری صلح، نتیجه حمایت غرب از گروه های افراطی است.

به گفته لین علت شکست تلاش های انجام شده برای برقراری صلح در سوریه، این است که هیچ یک از طرف های درگیر در سوریه نتوانسته اند که جنگ را به نفع خود یکسره کنند.

نویسنده این مقاله درادامه نوشت: اظهارات مسئولان غربی و انتقادات آنان، نشان می دهد که روسیه، نمی تواند بشار اسد را کنترل کند. ازجمله اظهاراتی که " آشتون کارتر" وزیر دفاع آمریکا به زبان آورده است، این است که روسیه، مسئول حملات هوایی است، چه این حملات را اجرا کرده باشد چه اجرا نکرده باشد.

نویسنده این مقاله درپایان اظهار داشت: هرنوع همکاری جدید میان آمریکا براساس این باور است که هیچ طرفی نمی تواند دراین جنگ پیروز شود، و درنتیجه، قبل از اینکه هر یک از طرف ها شکست ها مفتضحانه را متحمل شوند، باید به این جنگ پایان داد و این همان چیزی ها است که سوری ها امیدوارند اتفاق بیفتد.

215

0% ...

آخرین اخبار

پیش‌بینی ۲۵۰۰ پرواز اربعین تا پایان ماه صفر از فرودگاه امام خمینی (ره)


جهش 4 درصدی بهای جهانی نفت


گزارش العالم از جزییات حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به "حشد الشعبی" عراق + فیلم


اولیانوف: کی‌یف از موضع خود درباره حمله به کشتی ایران عقب‌نشینی کرد


روایت قرن‌ها تجدید عهد و وفاداری عشیره «بنی اسد» به امام حسین (ع)+فیلم


دست کم ۲۰ نیروی حشد الشعبی در تجاوز آمریکا و عربستان به عراق شهید شدند/ شورای امنیت ملی عراق نشست اضطراری برگزار می کند


شورای امنیت ملی عراق حملات آمریکا و عربستان را بررسی می‌کند


انتقال پیکر شهید امیر سرتیپ دوم خلبان کاظمی از تهران به شیراز/ اعلام جزئیات مراسم تشییع


یمن چگونه با استراتژی «محاصره دربرابر محاصره» معادلات منطقه را تغییر داد؟


ورود پیکر مطهر شهید امیر سرتیپ دوم خلبان کاظمی به کشور تا ساعاتی دیگر