محکومیت گسترده پیام تسلیت عباس به خاطر مرگ شیمون پرز

پنج‌شنبه 8 مهر 1395
07:59
محکومیت گسترده پیام تسلیت عباس به خاطر مرگ شیمون پرز العالم- ارسال پیام به خاطر مرگ شیمون پرز رئیس سابق رژیم صهیونیستی از سوی محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین، موجی از محکومیت در شبکه های اجتماعی به دنبال داشت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین دیروز(چهارشنبه) با ارسال پیامی به خانواده شیمون پرز رئیس سابق رژیم صهیونیستی، مرگ او را تسلیت گفت.

کاربران شبکه های اجتماعی به این اقدام ناشایست محمود عباس واکنش تند و شدید نشان دادند و آن را محکوم کردند.

هزاران تن از کاربران شبکه های اجتماعی از طریق "هشتاق# تسلیت خون آشام" خشم و انزجار خود را از این اقدام عباس اعلام کردند.

کاربران شبکه های اجتماعی های در واکنش به این اقدام عباس مطالب متنوعی را نوشتند. بخش اعظم آنان به یادآوری تجاوزات و جنایات شیمون پرز؛ به ویژه کشتار مردم شهرک قانا در لبنان در سال 1996 و کشتار مردم غزه و تجاوز سه جانبه به مصر در سال 1956 پرداختند.

محمود عباس رهبر جنبش فتح در این پیام ضمن ابراز غم و اندوه از مرگ پرز، افزود که پرز شریک صلح شجاعان با یاسر عرفات رئیس سابق تشکیلات رام الله و اسحاق رابین نخست وزیر پیشین اسرائیل بود.

در این پیام آمده است که شیمون پرز از زمان امضای توافقنامه اسلو تا آخرین لحظه زندگی خود به طور جدی برای رسیدن به صلح دائمی تلاش کرد.

شیمون پرز رئیس سابق رژیم صهیونیستی بامداد امروز چهارشنبه در سن 93 سالگی مرد. او به تازگی دچار سکته و خونریزی مغزی شده بود.

پرز از دو هفته پیش به خاطر خونریزی مغزی در بیمارستان تل هشومیر بستری بود، اما تلاش های پزشکان هیچ نتیجه ای نداد و او بالاخره پس از عمری جنایت و کشتار فلسطینیان مرد و به آریل شارون جنایتکار ملحق شد.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار نخست وزیر عراق با رئیس مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: 10سرباز مجروح به بیمارستان نظامی در آلمان منتقل شدند


پایگاه علی السالم کویت هدف قرار گرفت


وزیر امور خارجه وارد قرقیزستان شد


واکنش کاربران به انتشار تصویر لامین یامال روی پهپاد ایرانی


محله الزیتون غزه در آتش می‌سوزد... و آوارگان فلسطینی، مرگ و اشغالگری را به چالش می‌کشند


سرلشکر محسن رضایی: پاسخ ایران به حملات زیرساختی شدید خواهد بود


تأکید تهران و بغداد بر همکاری‌های راهبردی، اقتصادی و امنیتی


قالیباف: خودشان را با نفت ۳ رقمی تنبیه کردند!


امضای ۴ موافقتنامه و یادداشت‌تفاهم میان ایران و عراق