پوتین پس از مرگ پرز دربارۀ او چه گفت؟

جمعه 9 مهر 1395
08:04
پوتین پس از مرگ پرز دربارۀ او چه گفت؟ رئیس جمهوری روسیه شیمون پرز، جلاد قانا، را «پیشگام صلح و امنیت در خاورمیانه» توصیف کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه، روز پنجشنبه در تماس تلفنی با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، مرگ شیمون پرز را برای دومین بار تسلیت گفت و او را «پیش برندۀ روند صلح و امنیت در منطقه» توصیف کرد.
دفتر اطلاع رسانی ریاست جمهوری روسیه در بیانیه ای اعلام کرد: «پوتین قبلاً نیز تلگرافی به مناسبت مرگ شیمون پرز فرستاده بود».
دفتر پوتین، همچنین، افزود: «پوتین در گفتگوی تلفنی خود با نتانیاهو تأکید کرد که پرز در گسترش روابط دوستانه بین اسرائیل و روسیه نقش به سزایی ایفاء کرده است».

شیمون پرز، رئیس جمهور پیشین رژیم صهیونیستی، جزء پیشگامان کشتارهای گسترده فلسطینیان بوده است. او در سال 1982 از حامیان اصلی تجاوز جنگی اسرائیل به لبنان به شمار می‌رفت. در آن جنگ بیش از 20 هزار غیرنظامی کشته شدند.

پرز در سال 1996 زمانی که نخست وزیر رژیم صهیونیستی بود، عملیاتی را با نام «خوشه‌های خشم» را برای مقابله با نیروهای مقاومت لبنان آغاز کرد. یکی از فجایعی که در جریان آن جنگ رخ داد، حمله اسرائیل به اردوگاه آوارگان «قانا» واقع در جنوب لبنان بود. در آن حمله، واحدهای توپخانه‌ای ارتش اسرائیل این اردوگاه را که 800 غیر نظامی فلسطینی در آن حضور داشتند، هدف قرار دادند. بیش 200 نفر در آن حمله کشته و زخمی شدند.

214
 

0% ...

آخرین اخبار

تلاش برلین برای پایان دادن جنگ علیه ایران


پزشکیان بی‌احترامی ترامپ به پاپ را محکوم کرد


ناتو در طرح ترامپ علیه تنگه هرمز شرکت نمی‌کند


ایران هرگز از برنامه هسته‌ای خود دست نخواهد کشید


آسوشیتدپرس: احتمالا تنگه باب‌المندب با محاصره بنادر ایران مختل می‌شود


وزیر دفاع پاکستان از احتمال برگزاری دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا خبر داد


نیویورک تایمز: پیشتازی چین و روسیه در تولید سیستم‌های نظامی مبتنی بر هوش مصنوعی از آمریکا


اشتباه فاجعه‌بار ترامپ در تنگه هرمز


رایزنی تلفنی عراقچی و همتای قطری


کرملین: تصمیم جدید ترامپ بر بازارهای بین‌المللی تأثیر منفی خواهد گذاشت