تشدید حضور نظامی روسیه در سوریه

جمعه 9 مهر 1395
18:22
تشدید حضور نظامی روسیه در سوریه العالم- روسیه به منظور آماده سازی برای تشدید درگیری نظامی، جنگنده های بیشتری به پایگاه نیروی هوایی خود در حمیمیم استان لاذقیه سوریه می فرستد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه روسی "ایزوستیا" روز جمعه به نقل از یک منبع نظامی روس گزارش کرد:  مسکو در راستای مبارزه با تروریست ها در سوریه، تعداد بیشتری از جنگنده بمب افکن های "سوخو 24" و سوخو 34 را به پایگاه نظامی حمیمیم ارسال می کند.

جنگنده های نیروی هوایی روسیه برای انجام عملیات نظامی علیه تروریست ها در سوریه از این پایگاه استفاده می کنند.

روزنامه "رای الیوم" به نقل از ایزوستیا اعلام کرد: روسیه همچنین جنگنده هایی را از نوع "سوخو 25" برای ارسال به سوریه آماده می کند.

از سوی دیگر، فئودور لوکیانف رئیس گروه مشورتی مشهور به "شورای سیاست خارجی و دفاعی" روسیه تصریح کرد: تشدید حضور جنگنده های روسی در سوریه در پاسخ به شکست توافقنامه آتش بس صورت می گیرد.

آتش بس در سوریه از نهم ماه جاری میلادی براساس توافق آمریکا و روسیه اجرا شد و بعد از هفت روز متوقف شد.

9

0% ...

آخرین اخبار

غدیر امسال، متفاوت از همیشه؛ روایتی از ۹۵ روز مقاومت در برابر جنگ تحمیلی


گفت وگوی وزیر امورخارجه قطر با همتایان ترکیه ای و مصری درباره توافق ایران و آمریکا


شور غدیر در گرمای خرداد؛ خانواده‌ها در مسیر ۱۰ کیلومتری عشق قدم زدند


ادعای جدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران


از تهدید موشکی تا فشار بر نتانیاهو؛ روایت عبری‌ها از آتش‌بس لبنان


گزارش جدید سازمان ملل درباره پرونده سلاح‌های شیمیایی سوریه و واکنش روسیه و آمریکا


تجمع خانواده شهدای دانش‌آموز میناب مقابل دفتر یونیسف؛ دسته‌های گل و کیف‌های خالی


لاوروف: هیچ مدرکی درباره تمایل ایران به توسعه سلاح هسته‌ای وجود ندارد


شمار شهدای لبنان از آغاز جنگ رمضان تاکنون به ۳هزار و ۵۲۶ نفر رسید


کالاس: آتش‌بس لبنان فرصتی برای جلوگیری از جنگ فراگیر است