داعش 250 شهروند موصل را به اسارت گرفت

يکشنبه 11 مهر 1395
17:25
داعش 250 شهروند موصل را به اسارت گرفت گروه تروریستی داعش تا کنون بیش از 250 شهروند، از پیر و جوان و کودک را با حمله به مناطق مختلف موصل در عراق بازداشت کرده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یک منبع محلی از موصل به خبرگزاری اسپوتنیک روسیه گفت که گروه تروریستی داعش از زمان سیطره بر مرکز نینوا از نیمۀ سال 2014، همواره به حمله و بازداشت افراد در مناطق 17 تموز، الهرمات، الاقتصادیین، مشیرفه و الحاوی مبادرت کرده است.

داعش بیش از 250 شهروند را از این مناطق بازداشت کرده که تعدادی کودک در میان آنها وجود دارند. اتهام این افراد همکاری علیه داعش به نفع نیروهای امنیتی عراق، کوتاه کردن ریش و کوتاه نکردن شلوار است که از نظر داعشی ها حرام به شمار می رود.

سلفی ها که تفکرات آنان مبنای شکل گیری داعش است، لباس و دشداشه خود را یک وجب کوتاه می کنند و این را از سنت های پیامبر (ص) می دانند!

 این منبع که خواست نامش فاش نشود خاطرنشان کرد که داعش به دلیل آماده شدن نیروهای عراقی برای عملیات آزادسازی موصل در ماه جاری، در ترس ناشی از فروپاشی به سر می برد از این رو خشم خود را همانند گذشته هر بار بر سر شهروندان خالی می کند و با تحمیل جریمه به آنها به دنبال منابع درآمد می گردد.

این جریمه ها از نوع لباس پوشیدن تا شکل ریش و تظاهر به تمدن و حتی خندیدن و شادی کردن ناشی از پیروزی نیروهای عراقی در مناطق مختلف را شامل می شود، به خصوص مناطق جنوب موصل و منطقۀ القیاره که منبع غنی نفتی به شمار می آمد.

داعش، شهروندان بازداشت شده را همانند کسانی که در فلوجه و رمادی اسیر کرده بود، به زندان های مخفیانه ای در زیر زمین منتقل می کند و به زور اسلحه آنها را به حفر خندق و تونل وادار می نماید. این تونل ها برای جابجایی و فرار عناصر داعش از میادین جنگ به کار می رود.

202 ـ 211

0% ...

آخرین اخبار

دیدار نخست وزیر عراق با رئیس مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: 10سرباز مجروح به بیمارستان نظامی در آلمان منتقل شدند


پایگاه علی السالم کویت هدف قرار گرفت


وزیر امور خارجه وارد قرقیزستان شد


واکنش کاربران به انتشار تصویر لامین یامال روی پهپاد ایرانی


محله الزیتون غزه در آتش می‌سوزد... و آوارگان فلسطینی، مرگ و اشغالگری را به چالش می‌کشند


سرلشکر محسن رضایی: پاسخ ایران به حملات زیرساختی شدید خواهد بود


تأکید تهران و بغداد بر همکاری‌های راهبردی، اقتصادی و امنیتی


قالیباف: خودشان را با نفت ۳ رقمی تنبیه کردند!


امضای ۴ موافقتنامه و یادداشت‌تفاهم میان ایران و عراق