هدف روسیه از منطقه پرواز ممنوع در سوریه

جمعه 16 مهر 1395
09:31
هدف روسیه از منطقه پرواز ممنوع در سوریه مقام های روسیه با ابراز نگرانی از امکان حمله امریکایی ها به نیروهای کشورشان در سوریه، از احتمال ایجاد منطقه پرواز ممنوع خبردادند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، " سناتور ایگورموروزوف" عضو کمیته امور بین الملل در شورای اتحادیه روسیه ، با بیان اینکه سامانه دفاع هوایی سوریه آماده مقابله با هر نوع هواپیما است، یادآور شد:  آمریکایی ها در حملات خود ممکن است نیروهای آموزش دهنده و مشاوران نظامی روسیه را مورد هدف قرار دهند و به همین دلیل مسکو باید در پاسخ و واکنش به حملات یاد شده اقداماتی انجام دهد که یکی از آنها ایجاد منطقه پرواز ممنوع بر فراز سوریه است.
وی در گفت وگو با روزنامه ایزویستیا تصریح کرد: مسکو در چارچوب همکاری نظامی فنی مهندسی برخی از سامانه ها از جمله " بوک – إم 1 " و "أوسا" را در اختیار دمشق گذاشته است و بر همین اساس آمریکا نمی تواند تجربه عراق را تکرار کند.
وی توضیح داد: سامانه های دفاع هوایی دیگر موجود در سوریه می توانند سر داغ برخی ها را خنک کنند.
ایزوستیا همچنین به نقل از یکی از نزدیکان محافل دیپلماسی نظامی روسیه نوشت: سامانه های دفاع هوایی موشکی اس – 300 ارسال شده از سوی روسیه به سوریه به پدافند هوایی نیروهای زمینی تعلق داند و در وهله اول برای انهدام اهداف بالستیک در حال پرواز و موشک های بال دار تدارک دیده شده اند.
این روزنامه روسی افزود: روسیه در نظر دارد دهها زره پوش و کامیون نظامی در اختیار سوری ها قرار دهد که تا به امروز در انبارها نگه داری می شده است.
ایگور کوناشینکوف سخنگوی رسمی وزارت دفاع روسیه هم با تایید ارسال سامانه های موشکی اس – 300 به سوریه گفت: این سامانه ها برای دفاع از پایگاه هوایی نظامی در طرطوس و حمایت از کشتی های ناوگان دریایی روسیه موجود در منطقه ساحلی سوریه در برابر تجاوزات هوایی در نظر گرفته شده اند.
209-9

0% ...

آخرین اخبار

شهر صرفند لبنان‌‍، کربلای زمان + فیلم


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عربستان در باره خاتمه جنگ تحمیلی علیه ایران


فروپاشی اعتماد به اسرائیل؛نتانیاهو چهره واقعی خود را در ابوظبی آشکار کرد!


ادعای ترامپ: ایالات متحده به توافق با ایران «بسیار نزدیک‌تر» می‌شود


محکومیت شدید جنایات رژیم صهیونیستی علیه لبنان


پزشکیان: اتلاف منابع در انرژی و آب باید متوقف شود


نیروهای مسلح: تا پای جان از ایران دفاع می‌کنیم


گسترش همکاری تسلیحاتی برلین-تل‌آویو با محور تسلیحات دریایی


تماس‌های تلفنی عراقچی با همتایان مصری و قطری


اصابت حمله پهپادی حزب‌الله به 2 سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی