هشدار دربارۀ طرح مرموز آنکارا در عراق

دوشنبه 19 مهر 1395
07:48
هشدار دربارۀ طرح مرموز آنکارا در عراق نخست وزیر عراق ضمن هشدار دربارۀ طرح مقامات آنکارا برای مشغول کردن ارتش ترکیه در خارج از مرزهای این کشور، تأکید کرد که اجازه نخواهد داد نیروهای ترکیه در عملیات آزادسازی موصل شرکت کنند.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم، حیدر العبادی در نشستی رسانه ای در کربلا گفت: «نگران طرحی از سوی ترکیه هستم که هدفش محقق کردن برخی اهداف داخلی و مشغول کردن ارتش در خارج از مرزهاست».

سایت شبکه السومریه به نقل از العبادی تأکید کرد: «این مسأله در روابط میان دو کشور پذیرفتنی نیست».
نخست وزیر عراق افزود: «حضور نیروهای خارجی در عراق نقض حاکمیت ملی کشور است. من از اصرار مقامات ترکیه برای حضور نیروهایشان در خاک عراق متعجبم». او، همچنین، گفت: «نیروهای ترکیه اجازۀ مشارکت در عملیات آزادسازی موصل را نخواهند یافت».
حیدر العبادی برای دیدار با مسئولان امنیتی و نظامی استان کربلا و بررسی طرح های امنیتی روز عاشورا به این استان سفر کرده بود.
 

0% ...

آخرین اخبار

مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


ایران وطن ماست پرچم کفن ماست


نماهنگ ایران سرو بلند ( چون سرو بلند در باد میمانیم )....


ناصر کنعانی سفیر جمهوری اسلامی ایران در الجزایر: چند سؤال از افکار عمومی جهان


کارشناس مسائل ایران : حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران با پاسخی متناسب پاسخ داده خواهد شد+ فیلم


لیبرمن: باید با هرگونه توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان قاطعانه مخالفت کرد


آژیرهای خطر در بحرین به صدا در آمد


خسارت سنگین به دشمن متجاوز در پایگاه‌های ملک فیصل و پرنس حسن اردن


پیام های مهم انتخاب «خلیل الحیه» به ریاست دفتر سیاسی حماس