هشدار فرمانده الحشد الشعبی:

بسیج مانع اشغال موصل توسط ترکیه می شود

شنبه 17 مهر 1395
16:40
بسیج مانع اشغال موصل توسط ترکیه می شود العالم- فرمانده میدانی نیروهای الحشد الشعبی تاکید کرد که مشارکت بسیج مردمی عراق در عملیات موصل مانع تبدیل این شهر به پایگاه نظامی ترکیه خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، " ابو مهدي المهندس  با حضور نیروهای الحشد الشعبی در عملیات آزاد سازی موصل توطئه تجزیه عراق خنثی می شود و درصورت حضور نیافتن این نیروها، آن شهر به پایگاه جدیدی برای نظامیان اشغالگر ترکیه تبدیل خواهد شد.

المهندس امروز(شنبه) درگفت و گویی تاکید کرد که مشارکت الحشد الشعبی در نبرد آزاد سازی موصل تنها ضمانت برای دستیابی تمام اهالی موصل به امنیت و صلح واقعی و به شکست کشاندن تقسیم عراق از طریق معرکه موصل است.

وی تاکید کرد که عدم حضور نیروهای بسیج مردمی عراق در نبرد رهایی شهر موصل، آن شهر را به پایگاه نیروهای ترکیه و عراق را دچار سرنوشت قبرس می کند.

0% ...

آخرین اخبار

وزیر کشور عازم پاکستان شد


آیا شمارش معکوس برای رژیم سعودی و حامیانش آغاز شده است؟


کشورهایی که همراه اقدامات تجاوزکارانه آمریکا بودند، در عبور از تنگه هرمز به مشکل می‌خورند


سپاه پاسداران: با قدرت، حکمت و اقتدار «درسی فراموش‌نشدنی» به آمریکای جنایتکار می‌دهیم


محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در نشست بریکس


برنهام نخست‌وزیر انگلیس شد


یمن محاصره دریایی عربستان را آغاز کرد


معادله جدید یمن برای «فلج کردن بنادر عربستان سعودی»


هشدار وزاری خارجه مصر و عربستان درباره پیامدهای تنش‌ در منطقه برای اقتصاد جهانی


خشم عمومی در لبنان از توافق سازش در سایه زنگ خطر فتنه داخلی +فیلم