راز موشک های کبرا در درعا

سه شنبه 20 مهر 1395
18:01
راز موشک های کبرا در درعا استفاده معارضین مسلح سوری در حومه درعا از موشک های ضد هوایی کبرا برای مقابله با جنگنده ها باعث بروز این نگرانی شده که برخی از کشورهای عرب حوزه خلیج فارس تروریست ها را به این سلاح پیشرفته مجهز کرده اند.

به گزارش پایگاه شبکه خبری العالم، این اقدام همزمان با رسیدن موشک های ضد زره تاو آمریکایی به معارضین انجام شده است.   
پایگاه اینترنتی المرصد به نقل از منابع مختلف گزارش کرد که عناصر گروه های معارض سوری از این موشک روز 10 اکتبر برای مقابله با هواپیماهای جنگی در شهر داعل واقع در شمال درعا استفاده کردند.
المرصد خاطر نشان کرد که صدها فروند موشک کبرا از اروپای شرقی  با هزینه عربی و همچنین هزاران موشک گراد و موشک های تاو آمریکایی به گروه های معارض رسیده است.
یک فرمانده ارتش آزاد گفت که معارضین از سال 2013 اقدام به استفاده از موشک های کبرا نمودند اما برد آن بیشتر از 2500 متر نیست که باعث شده استفاده از آن ضد هواپیماهای جنگی دشوار باشد. 
موشک دوش پرتاب کبرا برای هدف قراردادن اهداف در ارتفاع پایین بوده، برد آن 3700 متر، ارتفاع پرواز آن 1500 متر و سرعت آن 430 متر در ثانیه می باشد.

206-9 

0% ...

آخرین اخبار

اسپانیا با شکست آرژانتین فاتح جام‌جهانی فوتبال شد.


کاظم غریب‌آبادی: ما تجاوز آمریکا را قویاً محکوم می‌کنیم و برای دفاع از منافع و امنیت ملی خود اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.


شنیده شدن صدای انفجارهای شدید در اربیل در شمال عراق


آغاز مسابقه فینال جام جهانی 2026


وزارت خارجه عراق: الزیدی به ایران سفر می‌کند


وزیر کشور فردا به پاکستان می رود


غزه برای شکستنِ روایت «پایان جنگ»، دوباره قد علم کرده است


چادرهای فرسوده، شیوع آبله ‌مرغان را در میان کودکان غزه تسریع می‌کنند + فیلم


رایزنی عراق و ایران درباره مقدمات سفر الزیدی به تهران


انهدام یک فروند موشک کروز دشمن متجاوز در غرب کشور