اخراج و زندان به دلیل اعتراض به حضور عباس در تشییع پرز

پنج‌شنبه 22 مهر 1395
08:54
اخراج و زندان به دلیل اعتراض به حضور عباس در تشییع پرز دادگاه نظامی تشکیلات خودگردان فلسطین اسامه منصور سرگرد فلسطینی را به خاطر انتقاد از مشارکت محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان در مراسم تشییع جنازه شیمون پرز رئیس سابق رژیم صهیونیستی از کار اخراج و به یک سال حبس محکوم کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ، منابع آگاهی فلسطینی اعلام کردند که دادگاه نظامی تشکیلات خودگردان دیروز(چهارشنبه) سرگرد منصور را به بیان آرای سیاسی مخالف با قوانین سرویس های امنیتی متهم کرده است.

منابع مذکور اشاره کردند که این حکم باید به تایید نهایی محمود عباس برسد و پس از آن اجرا شود.

سازمان اطلاعات نظامی تشکیلات خودگردان اسامه منصور که مدیر روابط عمومی و رسانه ای سازمان ارتباطات نظامی بود را اوایل ماه جاری در منزلش در کفر جمال در جنوب شهر طولکرم بازداشت کردند.

لازم به ذکر است که سرگرد منصور در اظهاراتی در صفحه شخصی خود در سایت فیسبوک از مشارکت عباس در تشییع جنازه شیمون پرز انتقاد کرده بود و ساعاتی پس از آن بازداشت شد.

9

0% ...

آخرین اخبار

باران و برف در ۱۸ است


گرانی بنزین، پروازهای کانادا به آمریکا را لغو کرد


خطیب زاده: هیچ اورانیومی به آمریکا منتقل نمی‌شود


کامالا هریس: جنگ ایران به خاطر پرونده اپستین بود، نتانیاهو عامل جنگ شد


بقائی: عبور بی‌قید و شرط از تنگه هرمز دیگر موضوعیت ندارد


هزاران اسرائیلی در تل‌آویو علیه نتانیاهو تظاهرات کردند


قالیباف‌: کنترل تنگه هرمز در دست ایران است


دبیرکل حزب الله لبنان: میدان نبرد فصل الخطاب است / از حمایت ایران قدردانیم


توصیه ایران به سازمان شانگهای درباره جنگ تروریستی آمریکایی صهیونیستی


اعلام آماده‌باش کامل ارتش یمن