بشار اسد از پیشنهاد عربستان پرده برداشت

جمعه 23 مهر 1395
08:21
بشار اسد از پیشنهاد عربستان پرده برداشت رئیس جمهور سوریه از پیشنهاد و شرط عربستان، برای کمک به او پرده برداشت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، بشار اسد فاش کرد که عربستان سعودی به او وعده داده است که در صورت قطع کامل روابط با ایران، از این کشور حمایت کند.
بشار اسد در مصاحبه با روزنامه پراودا گفت: به من گفته‌اند که اگر از ایران دور شویم و اعلام کنیم که همه روابط خود را با این کشور قطع کرده‌ایم، در کمال سادگی و به صورت مستقیم به من کمک خواهند کرد!

0% ...

آخرین اخبار

60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


هشدار به بلغارستان درباره میزبانی از هواپیماهای نظامی آمریکا


انهدام آمازون در بحرین با موشک پاوه؛ پیامدهای راهبردی و ابعاد نظامی


وزارت دفاع یمن: ۶ کشتی سعودی مجبور به بازگشت از باب‌المندب شدند


مجالس بزرگداشت امام شهید عرصه شناخت هندسه فکری ایشان است


لبنان بر دو راهی شعارهای حاکمیتی و درماندگی اجرایی