عملیات ارتش سوریه درحلب مهم ترین دلیل شکست آتش بس بود

يکشنبه 25 مهر 1395
09:40
عملیات ارتش سوریه درحلب مهم ترین دلیل شکست آتش بس بود وزیر خارجه آمریکا در مصاحبه‌ای با نشریه فارن‌افرز دلایل شکست توافق بین مسکو و واشنگتن برای ایجاد آتش‌بس در سوریه را بیان کرده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ،  جان کری، وزیر خارجه آمریکا در مصاحبه‌‌ای با نشریه فارن‌افرز درباره دلایل شکست توافق مسکو - واشنگتن جهت ایجاد آتش‌بس در سوریه توضیح داد.

وی گفت: «این توافق به چندین دلیل شکست خورد. مهم‌ترین آن این واقعیت بود که همزمان با دیدار ما با گروه بین‌المللی حمایت سوریه در نیویورک، ارتش سوریه، حملات را آغاز کرد. من می‌دانم که وزیر خارجه روسیه که در حال مذاکره با من بود، هیچ اطلاعای از آن نداشت. سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه افرادش را پای تلفن فرستاد و آشکارا از این اتفاق متعجب شده بود. بعد آنها حمله گسترده به حلب را آغاز کردند که ما در آن جلسه آن را مطرح کردیم. و این اتفاق، اوضاع را بسیار دشوار کرد.»

آمریکا و سوریه، ماه گذشته به توافقی برای برقراری آتش‌بس در سوریه رسیده بودند. همزمان با اجرای این آتش‌بس، جنگنده‌های آمریکا روز 27 شهریور دراقدامی غیرمنتظره مواضع ارتش سوریه که در حال نبرد با داعش در حومه فرودگاه نظامی «دیرالزور» بودند را بمباران کرد. بیش از 60 نفر از نیروهای ارتش در این حادثه کشته شدند. بعد از این اتفاق، آتش‌بس سوریه تمدید نشد.

وزیر خارجه آمریکا مدعی شده که روسیه، این حمله که به ادعای واشنگتن تصادفی اتفاق افتاده را بهانه‌ای برای بر هم زدن آتش‌بس قرار داده‌اند.

وی گفت: «من فکر می‌کنم این را به صراحت گفتم که بهانه‌های روس‌ها فقط توجیه هستند، نه توضیح و ما این را کاملاً به صراحت به آنها گفتیم که آنها خودشان هم نمی‌توانند واقعیت‌هایی که خودشان می‌گویند را به نحو درست کنار هم قرار بدهند.»

منبع : فارس

0% ...

آخرین اخبار

دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بلاروس در حاشیه نشست وزیران امور خارجه سازمان همکاری شانگهای


دریادار بمانی: نداجا با قدرت راه شهدا را ادامه می‌دهد


اطلاعیه شماره ۵۱/ ضربات سهمگین هوافضای سپاه به آمریکا در اردن و اربیل


۱۴ کشته و ۲۴ زخمی در بمب‌گذاری انتحاری در شمال غربی پاکستان


چگونه شهرک‌سازی، نقشه جغرافیایی جنین را تغییر داد و واقعیتی جدید بر زمین رقم زد؟


استراتژی جدید صنعا برای خنثی‌سازی محاصره عربستان و تغییر ژئوپلیتیک معادلات دریایی+فیلم


ضربات سپاه به انبار تجهیزات و برج مراقبت آمریکایی‌ها


دیدار عراقچی و لاوروف در حاشیه اجلاس وزیران خارجه سازمان همکاری شانگهای


سپاه به مردم منطقه: فورا از مخفیگاه نظامیان آمریکایی فاصله بگیرید


سپاه پاسداران: ساختمان باقی‌مانده از شرکت آمازون منهدم شد