حکیم : مبارزه با داعش، دفاع از اسلام است

پنج‌شنبه 29 مهر 1395
14:47
حکیم : مبارزه با داعش، دفاع از اسلام است العالم - رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق با اشاره به اینکه مبارزه با داعش به معنای دفاع ازاسلام است، گفت: عملیات آزادسازی موصل نشان می دهد که جهان اسلام از عراق و ارتش آن حمایت می کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العام عمارحکیم امروز(پنجشبه) درکنفرانس مشترک با علی اکبر ولایتی دبیر کل مجمع جهانی بیداری اسلامی در بغداد ، با اشاره به حمله گسترده به داعش در شمال عراق، از غافلگیر کردن تروریست ها هنگام اجرای عملیات آزادسازی موصل در آینده نزدیک خبر داد و گفت : هنگام آزادسازی موصل داعش پیاپی غافلگیر می شود و آنچه را پیش بینی نمی کرد، خواهد دید.

وی تاکید کرد: فرماندهی کل نیروهای مسلح عراق در این مساله حساسیت بسیاری دارد که تلفات عملیات آزادسازی موصل تا حد امکان کم باشد.

وی افزود: تاکتیک های جدید نیروهای عراقی دشمنان را غافلگیر خواهد کرد زیرا نیروهای عراقی آنگونه که خود را برای عملیات آزادسازی موصل آماده کرده اند ، برای هیچ عملیات قبلی این گونه آماده نکرده بودند.

عمار حکیم - علی اکبر ولایتی

همکاری گروه صدر و بسیج مردمی

رئیس ائتلاف ملی عراق با اشاره به وحدت گروهها و نیروهای مختلف در عملیات آزاد سازی موصل خاطرنشان کرد: ما از همکاری گروه صدر و فرماندهان بسیج مردمی استقبال می کنیم . دیدار اخیر مقتدا صدر با فرماندهان بسیج مردمی اقدامی مناسب بود و ما از هر اقدامی برای نزدیک کردن این دو طرف به همدیگر استقبال می کنیم.

حکیم افزود: ائتلاف ملی همچون گذشته برای از میان برداشتن موانع وحدت ملی عراق تلاش می کند و این ائتلاف یکی از طرف هائی بود که برای برگزاری دیدار بین مقتدا صدر و فرماندهان بسیج مردمی تلاش کرد و همچنان به تلاش های خود برای تحکیم وحدت بین اقشار مختلف مردم عراق ادامه خواهد داد. 

214-9

0% ...

آخرین اخبار

سه پایگاه مهم آمریکا در کویت، هدف حملات ارتش قرار گرفت


تشییع پیکر شهدای شناسایی‌شده مدرسه شجره طیبه میناب در روز چهارشنبه


تا زمانی که شرارت‌های آمریکا در منطقه ادامه دارد، تنگه هرمز بسته است


سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: سامانه‌ها و پدافند هوایی آمریکا در بحرین هدف قرا گرفتند


سپاه پاسداران انقلاب اسلامی:رادارها و سامانه‌های دریافت ماهواره‌ای آمریکا در کویت منهدم شدند


پاکسازی راداری منطقه در ادامه شب سیاه سامانه‌ها و رادارهای آمریکایی


سامانه‌های موشکی هیمارس در کویت هدف موشک‌های زمین به زمین ارتش+فیلم


نامه ایران به شورای امنیت در پی حمله تجاوزکارانه آمریکا به نیروگاه هسته‌ای دارخوین


واکنش ریاض و ائتلاف سعودی به تحریم دریایی انصارالله علیه بنادر عربستان


صدای انفجار در کویت؛ پایگاه «عریفجان» هدف قرار گرفت