ویکی لیکس: دروغ «اسرائیل» دربارۀ حمله به ایران

دوشنبه 3 آبان 1395
06:29
ویکی لیکس: دروغ «اسرائیل» دربارۀ حمله به ایران جدیدترین بسته از ایمیل هایی که ویکی لیکس منتشر کرده است، نشان می دهد «اسرائیل» در سال 2012، چگونه دربارۀ حملۀ قریب الوقوع به ایران دروغ گفته است.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم، روزنامۀ رأی الیوم نوشت در سال 2012، روزنامۀ یدیعوت آحرونوت «اسرائیل» در صفحۀ نخست خود، به نقل از منابع خارجی، خبری منتشر کرد که بر اساس آن، رژیم صهیونیستی برای حمله به تأسیسات هسته ای ایران و نابود کردن آن چراغ سبز دریافت کرده بود. این خبر می افزود که به دلیل بعد جغرافیایی، جنگنده های این رژیم اجازۀ عبور از حریم هوایی عربستان را دریافت کرده اند. با وجود این، عربیستان این خبر را کاملا تکذیب کرد.
امروز، پس از چهار سال، پایگاه «تایمز اسرائیل» نوشت جدیدترین بسته از ایمیل هایی که ویکی لیکس منتشر کرده است، نشان می دهد «اسرائیل» در سال 2012، در راستای تلاش برای سنگ اندازی در برابر پیشرفت برنامۀ هسته ای ایران، انتشار شایعاتی دربارۀ حمله به تأسیسات هسته ای ایران از یک پایگاه نظامی عربستان را بررسی کرده بود.
این پایگاه «اسرائیلی» می افزاید مکاتباتی که با ایمیل میان هیلاری کلینتون، وزیر خارجۀ وقت آمریکا، و یکی از مشاورانش در ژوئیۀ 2012 انجام شده است، با استناد به منابع «اسرائیلی»، تأکید می کند که این رژیم با وجود آنکه آمادگی جنگی همه جانبه با ایران را نداشته، شایعاتی دربارۀ حمله به ایران منتشر کرده است تا جهان را قانع کند که برای انجام این کار جدی است.
رژیم صهیونیستی، به شکل رسمی یا غیر رسمی، به آنچه در اسناد افشا شده آمده، واکنش نشان نداده است.
 

0% ...

آخرین اخبار

وزیر امور خارجه وارد قرقیزستان شد


واکنش کاربران به انتشار تصویر لامین یامال روی پهپاد ایرانی


محله الزیتون غزه در آتش می‌سوزد... و آوارگان فلسطینی، مرگ و اشغالگری را به چالش می‌کشند


سرلشکر محسن رضایی: پاسخ ایران به حملات زیرساختی شدید خواهد بود


تأکید تهران و بغداد بر همکاری‌های راهبردی، اقتصادی و امنیتی


قالیباف: خودشان را با نفت ۳ رقمی تنبیه کردند!


امضای ۴ موافقتنامه و یادداشت‌تفاهم میان ایران و عراق


وزیر کشور وارد دهلی نو شد


عزیمت وزیر امور خارجه به قرقیزستان


پاسخ سپاه به حمله آمریکا به مسیر زائران اباعبدالله الحسین(ع)


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت