طرفداران ترامپ كلينتون را تهدید کردند

جمعه 7 آبان 1395
15:10
طرفداران ترامپ كلينتون را تهدید کردند طرفداران دونالد ترامپ نامزد جمهوریخواهان در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، تهدید کردند در صورت پیروزی هیلاری کلینتون رقیب دموکرات او، "جنگ انقلابی" به راه خواهند انداخت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، براساس نظرسنجی خبرگزاری آسوشیتد پرس، 64 درصد از طرفداران ترامپ اعلام کرده‌اند در صورتی که نتایج انتخابات به پیروزی ترامپ نینجامد درباره آن اظهار تردید خواهد کرد.
روزنامه تلگراف انگلیس در این‌باره نوشت: اشاره طرفداران ترامپ به خشونت باعث نگرانی در آمریکا خواهد شد، به ویژه اینکه نامزد جمهوری خواهان، شخصا از اعلام به رسمیت شناختن نتایج انتخابات خودداری کرده است.
یک شهروند آمریکایی به نام گارد هارلبوک در این باره گفت: آمریکایی‌ها همه تلاششان را به عمل خواهند آورد تا از رسیدن وی به ریاست جمهوری خودداری کنند.
اوایل ماه اکتبر جاری نیز یک زن آمریکایی به نامزد پست معاونت دونالد ترامپ گفته بود: آماده‌ایم در صورتی که کلینتون به ریاست جمهوری برسد انقلاب کنیم.
دونالد ترامپ در سخنرانی هایش از "توطئه رسانه ها" و "دروغ پراکنی" علیه خودش به شدت انتقاد کرده است.
216

0% ...

آخرین اخبار

وزیر امور خارجه وارد قرقیزستان شد


واکنش کاربران به انتشار تصویر لامین یامال روی پهپاد ایرانی


محله الزیتون غزه در آتش می‌سوزد... و آوارگان فلسطینی، مرگ و اشغالگری را به چالش می‌کشند


سرلشکر محسن رضایی: پاسخ ایران به حملات زیرساختی شدید خواهد بود


تأکید تهران و بغداد بر همکاری‌های راهبردی، اقتصادی و امنیتی


قالیباف: خودشان را با نفت ۳ رقمی تنبیه کردند!


امضای ۴ موافقتنامه و یادداشت‌تفاهم میان ایران و عراق


وزیر کشور وارد دهلی نو شد


عزیمت وزیر امور خارجه به قرقیزستان


پاسخ سپاه به حمله آمریکا به مسیر زائران اباعبدالله الحسین(ع)


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت