مدیر «گوگل اسرائیل» ، نائب رئیس «گوگل» شد

چهارشنبه 12 آبان 1395
09:52
مدیر «گوگل اسرائیل» ، نائب رئیس «گوگل» شد یک صهیونیست که از سال 2005 مدیر بوده، نائب رئیس این شرکت آمریکایی فعال در زمینه اینترنت شده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ، رسانه‌های صهیونیستی از تعیین یک فرد صهیونیست به عنوان نائب رئیس غول اینترنتی آمریکایی خبر می‌دهند.

«مئ یر برند» که یک صهیونیست ساکن اراضی اشغالی است، از سال 2005 به عنوان مدیر «گوگل اسرائیل» بوده اما حالا خبر رسیده که او نائب رئیس شرکت آمریکایی گوگل شده است.

به گزارش تایمز اسرائیل، شرکت گوگل یکی از بزرگترین شرکتهای فناوری در جهان است و از جمله تخصص‌های آن تبلیغات آنلاین، جستجو و حافظه‌های ابری است.

این رسانه صهیونیست گزارش داد: «گوگل طی سالهای گذشته، یک سرمایه گذار فعال در اسرائیل بوده است و یک مرکز تحقیق و توسعه بزرگ در اسرائیل دارد».

قرار است مئیر برند مدیر «گوگل اسرائیل» باقی بماند و همچنان به مسئولیتش به عنوان عضو هیات مدیره و رئیس بازارهای گوگل در اروپا، خاورمیانه و آفریقا هم ادامه دهد.

منبع : فارس

0% ...

آخرین اخبار

ذخایر موشکی و پهپادی ایران چندین برابر میزان مورد نیاز برای مقابله با آمریکاست+فیلم


دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بلاروس در حاشیه نشست وزیران امور خارجه سازمان همکاری شانگهای


دریادار بمانی: نداجا با قدرت راه شهدا را ادامه می‌دهد


اطلاعیه شماره ۵۱/ ضربات سهمگین هوافضای سپاه به آمریکا در اردن و اربیل


۱۴ کشته و ۲۴ زخمی در بمب‌گذاری انتحاری در شمال غربی پاکستان


چگونه شهرک‌سازی، نقشه جغرافیایی جنین را تغییر داد و واقعیتی جدید بر زمین رقم زد؟


استراتژی جدید صنعا برای خنثی‌سازی محاصره عربستان و تغییر ژئوپلیتیک معادلات دریایی+فیلم


ضربات سپاه به انبار تجهیزات و برج مراقبت آمریکایی‌ها


دیدار عراقچی و لاوروف در حاشیه اجلاس وزیران خارجه سازمان همکاری شانگهای


سپاه به مردم منطقه: فورا از مخفیگاه نظامیان آمریکایی فاصله بگیرید