افشای جنایت آمریکا در عملیات موصل

چهارشنبه 12 آبان 1395
11:41
افشای جنایت آمریکا در عملیات موصل در جریان حمله هوایی آمریکا به موصل، همۀ اعضای یک خانواده عراقی کشته شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، کشته شدن 8 عضو یک خانواده عراقی در حمله هوایی آمریکا به موصل، توجه بسیاری از رسانه‌های غربی را درباره سرنوشت اهالی این شهر و مناطق اطراف آن به خود جلب کرده است.
گفته می‌شود که حدود یک میلیون شهروند هنوز در داخل موصل هستند.
روزنامه "گاردین" چاپ انگلیس تأکید کرد، 3 نفر از اعضای این خانواده هشت نفره کودک بودند، و همگی در حمله هوایی آمریکا به خانه آنان در روستای "الفاضلیه" از توابع ناحیه "بعشیقه" کشته شدند.
بعشیقه در چند کیلومتری اطراف موصل قرار دارد.
به نوشته این روزنامه، حملۀ آمریکا یک هفته پس از آغاز درگیری‌های سنگین در روستای الفاضلیه صورت گرفت.
نیروهای کردستان عراق، پنجشنبه گذشته از آزادسازی روستا مذکور خبر دادند.
تصاویر و ویدیوهای منتشر شده از روستای الفاضلیه در روز دوشنبه 1 نوامبر، از تلاش روستائیان برای یافتن و بیرون کشیدن اجساد از زیر آوار حکایت دارد.
هواپیماهای آمریکایی 2 بار به آن خانه حمله کردند، و آوار و ویرانه‌های آن تا فاصله 300 متری به اطراف پراکنده شده است.
آمریکا با اذعان به انجام عملیات هوایی در آن روستا در 22 اکتبر، مدعی شد که تحقیقاتی را دربارۀ کشته شدن شهروندان عراقی انجام خواهد داد.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: تفاهم ایران و آمریکا جمعه امضا می‌شود


استقبال لبنانی‌ها از توافق ایران و آمریکا


واکنش محافل سیاسی ورسانه های مخالف نتانیاهو نسبت به توافق ایران و آمریکا + فیلم


سردار قاآنی: مقاومت از میدان انقلاب تهران تا میدان آزادی ملت‌های مظلوم، به پیروزی رسید


انجمن علمای یمن: پیروزی ایران، اهداف دشمن آمریکایی و صهیونیستی را ناکام گذاشت


بقائی: پایان جنگ در لبنان بخش تفکیک‌ناپذیر تفاهم جامع آتش‌بس است


اعلام میزان تسهیلات بلاعوض واحدهای مسکونی خسارت دیده


شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) وارد فاز جدید توسعه اقتصادی شد


فرمانده کل ارتش: دشمن فهمید باید به ایران احترام بگذارد


حجم تولید گندم نسبت به پارسال بیشتر شده است