ترکیه اعلام کرد: بازداشت 22 عراقی مرتبط با داعش

چهارشنبه 12 آبان 1395
18:13
ترکیه اعلام کرد: بازداشت 22 عراقی مرتبط با داعش مقامات امنیتی ترکیه مدعی شده اند که 22 عراقی را به ظن ارتباط با گروه تروریستی داعش دستگیر کرده اند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از خبرگزاری آناتولی ترکیه، شعبه ضد تروریسم پلیس سامسون ترکیه طی عملیاتی 22 تبعه عراق را به اتهام ارتباط با گروه تروریستی داعش بازداشت و آنان را پس از معاینات پزشکی به دادگاه منتقل کرد.

براساس این گزارش، 15 تن از بازداشت شدگان، اعتراف کرده اند که مامور شاخه نظامی گروه تروریستی داعش بوده اند.

همچنین با استناد به اعترافات اولیه مظنونان، شخصی به نام "احمد. ک " که متهم است کارشناس بمب در گروه تروریستی داعش بوده و درمناطق جنگی حضور داشته، نیز در استان الازیق دستگیر شده است.
ترکیه حدود یک هفته پیش نیز اعلام کرده بود که نیروهای امنیتی این کشور21 تبعه عراقی را به ظن ارتباط با گروه تروریستی داعش در سامسون دستگیر کرده اند.

خبرگزاری های ترکیه اعلام کرده بودند که این افراد احتمالاً قصد داشتند قبل از جشن جمهوریت ترکیه در 29 اکتبر دست به اقدام تروریستی بزنند.

215

 

 

0% ...

آخرین اخبار

انفجار دو فروند کشتی نفتکش با عبور از مسیر مین گذاری شده تنگه هرمز


موگرینی: ترامپ باید در مذاکرات با ایران رویکردی منطقی اتخاذ کند


سخنگوی سازمان ملل درباره تجاوز به ایران: حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی را محکوم می‌کنیم


وقتی روایت‌ها رنگ می‌بازند... از موشک‌های بازدارنده تا نبرد واقعیت در فضای رسانه‌ای


چرا اسلام به گونه‌ای داوری می‌شود که دیگر ادیان چنین داوری نمی‌شوند؟


شروط ایران بازارهای انرژی را به لرزه درآورد؛ واشنگتن گرفتار پیامدهای بحران خودساخته


هشدار شدیداللحن وزیر دفاع یمن به عربستان


حمله پهپادی به مقر گروه‌های تجزیه طلب در سلیمانیه عراق + فیلم


هشدار جدی نهادهای امدادی درباره شیوع بیماری‌های پوستی در سایه بحران آب در غزه


«باب المندب»؛ اهرم بازدارنده راهبردی